Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szemölcsre a grape fruit...

Szemölcsre a grape fruit beválhat?

Figyelt kérdés

Par honapja kuzdok a szemolcsokkel es egyszeruen semmi nem hat ra,borgyogyaszhoz nem igazan akarok menni mert mindig csak rosszabb lett a helyzet miutan elmentem.

Wartnerrol mia a velemenyetek?

Olvastam mar azt is hogy valaki grape fruit cseppekkel ecsetelte a szemolcsot,errol mi a velemenyetek?

Hasznaltatok mar ugy?

Vagy mi az ami hatasos?

2019. febr. 6. 08:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is próbáltam sok mindent, 10+ évig harcoltam velük. A SOS Warzen-Ex-Stift vált be, Müllerben vettem. Feldagadt, kegyetlenül viszkedt, persze próbáltam nem vakarni, valószinüleg allergiás lehettem a hatóanyagra, de elmúltak heg nélkül. Pedig volt majd' egy centis is. Ahova nem raktam, ott is 1,5 év múlva kettő magától elmúlt (a 3ból). Nem olcsó, de merem ajánlani.
2019. febr. 6. 09:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Wartnerről jó a véleményem.
2019. febr. 6. 09:15
 3/4 A kérdező kommentje:
Koszonom!mennyibe kerul?
2019. febr. 6. 09:15
 4/4 anonim ***** válasza:

A Wartner nekem is használt két hét után a lefagyasztott szemölcs elntünt

A grapefruitos dolog egy baromság szerintem.

2019. febr. 6. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!