Neogranormont lehet kenni vírusos szemölcsre ami talpon van?
Figyelt kérdés
A szemölcs ami volt a talpamon le lett fagyasztva és elmúlt, viszont előtte nőtt egy vérhólyag rá, ami mostanra szintén kifakadt és leszedtem, így lett egy szép kis egészséges lyuk a talpamon a szemölcs helyén, ahol rózsaszín a bőr. Tehát közel sincs még gyógyulófélben ott a bőr.
Neogranormont lehet kenni erre a részre? Mivel hámosít tehát azért kenném rá, hogy gyorsabban visszanő ott a bőrőm a hólyag helyére. Vagy ilyen bőrhiánynál azzal nem szabad kenegetni?
Köszi a választ, ha valaki segít!
2018. okt. 29. 02:27
1/3 anonim válasza:
Nekem is volt nem egy szemölcs a talpamon. Nem mentem dokihoz, nem szedtem és nem kentem semmit. Ezüstkolloidot kortyolgattam fél éven keresztül és szedtem nagy dózisban vitamin, nem ettem cukrot és fehérlisztes cuccokat és magától elmúlt.
2/3 anonim válasza:
Jódozd le a lyukat, és utána mehet rá a Neogranormon. Ezüstkolloiddal is kezelheted, jól fertőtlenít helyileg.
3/3 anonim válasza:
Köszönöm, ezek nekem is jól jöhetnek most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!