Lehetek AIDS-es?

Figyelt kérdés
Egy dolgot tisztázzunk fiú vagyok, de semiféle képpen sem meleg. Még régen kb 4-5 éve egy fiú barátommal ki akartuk próbálni milyen a szex mert hát fiatalok voltunk és kíváncsiak, ezért egymás seggébe beraktuk a farkunkat de csak pár percig maximum (nagyon maximum) de akkor még olyan fiatalok voltunk hogy még magömlésünk sem volt. Én azóta semmilyen jelet nem észleltem de most félek tőle hogy AIDS-es vagyok. Mit gondoltok aggódnom kell?

2019. febr. 3. 00:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A lényeg hogy semmiképpen nem vagytok melegek.
2019. febr. 3. 00:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Azt gondolom hogy ku.rva nagy kamus vagy.
2019. febr. 3. 00:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Miért? Mindent őszintén írtam le.
2019. febr. 3. 12:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Kérd meg az orvosod hogy erre a célra adjon beutalót vérvételre
2019. febr. 4. 19:50
 5/5 ZoltanAnglia ***** válasza:

Kerdezo.

Milyen szempontbol tartottad lenyegesnek megemlitani, hogy nem vagy meleg? Akkor esetleg maskent viszonyulhat hozzad maga a HIV virus??

Csak akkor lehetsz AIDS-es ha a masik fiu mar HIV pozitiv volt, mert mar o elkapta valakitol. Gyakorlatilag bizrosra mehetsz, hogy nem vagy fertozott.

En sajnos igen...28-31 eve.

2019. febr. 4. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!