Milyen betegségeket, fertőzéseket kaphat el egy ember, ha nem fürdik napokig?
Azért gondolj már bele, hogy izzad a hónaljad, kakilsz, pisilsz...
Ha nem áztatod magad minden nap kádban az nem gond, nekünk pl nincs is csak zuhanykabin.
De azért a fent említett testrészeket le sem zuhanyozni naponta, az igénytelenség.
Gondolj csak a szexre, meg ahol ürítesz.
Itt nem a kérdés, hogy igénytelenség-e nem fürödni. Abban minden válaszoló egyetért, meg nyilván a kérdező is, hogy igen, igénytelenség.
A kérdés arról szólt, hogy okozhat-e betegséget. Arra pedig az a helyes válasz, hogy nem. Mert akkor minden állat folyamatosan beteg lenne, ami nem fürdik naponta.
12-es:
Így van.A kérdésre válaszoltunk.
A hüvely, húgycsőnyílás és végbél közel van egymáshoz a nőknél.
Mondjuk napokig nem fürdik/zuhanyzik és ezalatt: hasmenése van és menstruál és tampont használ, vagy közösül (mint oly sokan menstruáció alatt)...
Már be is figyel az igénytelenségből adódó fertőzés lehetősége.
Coli baktérium a hüvelyben, húgycsőben.
14-es:
te sem láttál még puncit élőben.Ha pedig igen,akkor inkább ne valld be....
Attól,mert közel van a két nyílás,nem jelenti azt,hogy nincs elegendő távolság a két lyuk között.Akár menstruál a nő,akár hasmenése van,nem érinti egyik lyuk a másikat.Még csak véletlenül sem.Bár,ha a te világodban a nők a hasmenésüket úgy törlik ki,hogy felkenik a puncira,akkor abban az esetben jogos a válaszod. Bár kétlem,hogy lenne ekkora hülye nő.
Mert ekkora hülye pasi már van,személyedben.
A legszupibb pedig az,hogy normális embernél simán van olyan,hogy hónapokig nincs hasmenése.Nekem például 2 éve volt.
A te farkadtól(ha az van), hamarabb kap fertőzést a nő szexuális úton,mint ha csak elnyúlna az ágyon 2 hétig és nem látna vizet.
Olyan buta emberek vannak,hogy kész csoda,hogy a szüleik megtartják őket.
Jó kérdés,de apósnak "rohadt"a bőre.
Allandóan nadrágon keresztül vakarózott,párommal raparancsoltunk,hogy vegye le a nadrágot,deréktól talpig egymerő genny és málló bőr volt. Elmentünk gyógyszertárba,bevásároltam majd'25 ezerért cuccokat és elkezdtem átmosni a rohadásokat,a gennyes bőrt fejtettem le. Csak 3 óra kellett az akkor lehetséges tisztításhoz. Lekezeltem a sebeket,betekertem gézzel. És ezt még párszor a következő napokban mire helyrejött. Csak,mert nem fürdött... Mondjuk azóta is fél a víztől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!