Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Milyen betegségeket, fertőzése...

Milyen betegségeket, fertőzéseket kaphat el egy ember, ha nem fürdik napokig?

Figyelt kérdés
Komolyan érdekel.
2018. dec. 28. 16:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
46%

Azért gondolj már bele, hogy izzad a hónaljad, kakilsz, pisilsz...

Ha nem áztatod magad minden nap kádban az nem gond, nekünk pl nincs is csak zuhanykabin.

De azért a fent említett testrészeket le sem zuhanyozni naponta, az igénytelenség.

Gondolj csak a szexre, meg ahol ürítesz.

2018. dec. 29. 14:56
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

Itt nem a kérdés, hogy igénytelenség-e nem fürödni. Abban minden válaszoló egyetért, meg nyilván a kérdező is, hogy igen, igénytelenség.

A kérdés arról szólt, hogy okozhat-e betegséget. Arra pedig az a helyes válasz, hogy nem. Mert akkor minden állat folyamatosan beteg lenne, ami nem fürdik naponta.

2018. dec. 30. 09:06
 13/21 anonim ***** válasza:
55%

12-es:

Így van.A kérdésre válaszoltunk.

2018. dec. 30. 11:26
 14/21 anonim ***** válasza:

A hüvely, húgycsőnyílás és végbél közel van egymáshoz a nőknél.

Mondjuk napokig nem fürdik/zuhanyzik és ezalatt: hasmenése van és menstruál és tampont használ, vagy közösül (mint oly sokan menstruáció alatt)...

Már be is figyel az igénytelenségből adódó fertőzés lehetősége.

Coli baktérium a hüvelyben, húgycsőben.

2018. dec. 30. 19:14
 15/21 anonim ***** válasza:
30%

14-es:

te sem láttál még puncit élőben.Ha pedig igen,akkor inkább ne valld be....

Attól,mert közel van a két nyílás,nem jelenti azt,hogy nincs elegendő távolság a két lyuk között.Akár menstruál a nő,akár hasmenése van,nem érinti egyik lyuk a másikat.Még csak véletlenül sem.Bár,ha a te világodban a nők a hasmenésüket úgy törlik ki,hogy felkenik a puncira,akkor abban az esetben jogos a válaszod. Bár kétlem,hogy lenne ekkora hülye nő.

Mert ekkora hülye pasi már van,személyedben.

A legszupibb pedig az,hogy normális embernél simán van olyan,hogy hónapokig nincs hasmenése.Nekem például 2 éve volt.

A te farkadtól(ha az van), hamarabb kap fertőzést a nő szexuális úton,mint ha csak elnyúlna az ágyon 2 hétig és nem látna vizet.

Olyan buta emberek vannak,hogy kész csoda,hogy a szüleik megtartják őket.

2019. jan. 2. 12:55
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Jó kérdés,de apósnak "rohadt"a bőre.

Allandóan nadrágon keresztül vakarózott,párommal raparancsoltunk,hogy vegye le a nadrágot,deréktól talpig egymerő genny és málló bőr volt. Elmentünk gyógyszertárba,bevásároltam majd'25 ezerért cuccokat és elkezdtem átmosni a rohadásokat,a gennyes bőrt fejtettem le. Csak 3 óra kellett az akkor lehetséges tisztításhoz. Lekezeltem a sebeket,betekertem gézzel. És ezt még párszor a következő napokban mire helyrejött. Csak,mert nem fürdött... Mondjuk azóta is fél a víztől...

2020. jan. 16. 08:38
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
100 %-osan kizárt, hogy ez a fürdéshiánytól lett volna. Ez bőrbetegség. Bőrgyógyászhoz kellett volna elcipelni, egy mosdást követően.
2020. jan. 17. 08:13
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó. Nemtudom,de nagyban hozzájárulhatott,hogy akkor kb.1 éve nem fürdött,koszos ruhakban volt,nem körmei hanem karmai voltak alatta vastagon kosszal. Rendbe tettem neki,elmult szépen. Amióta 3 havonta eltudjuk zavarni fürdeni ,meg elhozzuk a ruháit és sanytollal mosom nincs ilyen problémája. Persze nem szeretem ha nálunk van,mert franc tudja miket hordoz magán,főleg,hogy kezet sem mos kb.soha. És megsértődik ha merek szólni...
2020. jan. 17. 11:17
 19/21 anonim ***** válasza:
47%
18#. Ne haragudj de én biztos agyonütném az ilyet... Milyen ember aki így elhagyja magát... Hogy tudott eddig is életben maradni ha ennyire hülye? Csak elvan a túl egyszerű kis primitív mindenjólvanazúgy világában...
2021. jan. 7. 11:37
 20/21 anonim ***** válasza:
46%
15. Ez a szakmám agyalap... szerintem többet láttam, mint te egész életedben.
2021. jan. 7. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!