28 éves vagyok kb.10 éve vettem először észre h begyulladtak a csukloim azóta hol jobb hol rosszabb lehet h az immunrendszerem támadja az izuleteimet?
Mindig azt gondoltam biztos megeroltettem, de mostanában észre vettem a bal bokám is kicsit ég fáradékony mint a csukloim, a jobb kezemen a kisujamon egy bütyök is bevolt gyulladva vagy 2 hónapig most egy kis csomó van rajta.
Környezetemben sokan betegeskednek engem is picit megkornyekezet a nátha es ugyerzem minta az ízületi tüneteim is rosszabbodtak.
Tehát a fejboldult immunrendszerem ahogy küzd a náthával igy amugy a szokásosnál jobban támadja a csukloim is?
Van ilyen? Esetleg valaki hasonló cipőben?
Nem hangzik valami jól, csaladfamban sok az allergia anyumnak is rosszak az ízületek mondj h égnek reggel meg alig tudja megmozdítani neki több ujján is vannak csomók a kisizuleteken.
Nekem csak elkezdenek egni ha igénybe veszem őket és erőtlenné válnak.
Mit tud adni erre az orvos?
Azt hittem ilyen csak időseknél van:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!