Hasmenés-Diéta?
Figyelt kérdés
2010. jún. 25. 13:31
1/10 A kérdező kommentje:
Tippeket szeretnék kérni az étkezésre.
2010. jún. 25. 13:33
2/10 anonim válasza:
Ht keksz,főtt krumpli,üres rizs,pirítós kenyér
3/10 anonim válasza:
Első és legfontosabb: rengeteg folyadék. Víz, tea, limonádé. Ne egyél túl édeset, sósat, az fokozza a hasmenést. Tejet érdemes elhagyni, tejtermék mehet. "Csak" hasmenésed van, vagy hánysz is?
4/10 A kérdező kommentje:
A gyermekemnek van hasmenése. Hét elején kezdte "csak" lázzal, hányással, az már nincs, de mostanra hasmenés lett belőle.A doktor azt mondta "nyári vírus". A kaukázusi kefirnek ilyenkor van jótékony hatása? Köszönöm...
2010. jún. 25. 13:42
5/10 anonim válasza:
kefír csak arra jó, h a bélflórát helyre állítsa.
amúgy max párolt alma, főtt krumpli pici sóval. és folyadékpótlás!
esetleg rágcsálhat ropit mellé.
2 nap múlva ehet rendesen, ha rendben lesz.
6/10 anonim válasza:
főtt krumpli, háztartási keksz, főtt répa, sovány főtt hús, húsleves, erőleves, víz, tea, cukros kóla (szénsavat keverd ki belőle)
7/10 anonim válasza:
Bocs de én úgy tudom,hogy a húsleves a legjobb táptalaja a baciknak!!!!!
1.
8/10 anonim válasza:
ezt még nem hallottam, de ha a baciknak jó táptalaj, akkor főleg enni kell, mert a bélflóra baktériumait helyre kellene hozni, a hasmenést meg vírus okozza ;)
9/10 anonim válasza:
mármint az itt említett hasmenést okozza vírus, természetesen vannak bakteriális eredetű hasmenéses betegségek is ;)
10/10 anonim válasza:
A húsleves kitűnő táptalaj, laborokban is szeretik.:-) De a bélflóra kicsit más jellegű, mint a kóros bacik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!