Mitől törhetett rám ez a heves hasmenés?
Figyelt kérdés
Az este baráti társasággal voltam es kicsit összeettem mindent az igaz. Viszont egyik sem olyan kaja volt, amik úgy általàban romlandók, vagy etelmérgezést szoktak okozni. Inkabb csak nassoltam, pl. hàzi pogacsát sokat ettem, de abban tojas sem volt ami romlandó, meg kb 2 db csokis keksz. Inni csak par pohar vörösbort ittam, ami kb összesen volt 4 dl, és ennyitől nekem semmi bajom nem szokott lenni. Napközben csak salatát ettem, egy kis rizst, egy narancsot , nem tudom ezek közül mi okozhatna esetleg etelmergezést. Éjfel körül értem haza, még teljesen jól voltam, ami a hasamat illeti. Aztán lefeküdtem, és 1 óra múlva írdatlan hanyingerre ébredtem, de nem hánytam, csak ment a hasam, azóta meg 1x ki kellett mennem, de most ráz a hideg es meg mindig nem vagyok jól. Erzem, hogy lesz folytatas és azt is, hogy ez nem csak egy szimpla f..sás. Van mostanában valamilyen vírus? Leginkább arra gyanakszom. Ja és terhes nem vagyok, mielőtt valaki ezzel jön. Köszi a segítséget!2018. nov. 1. 04:14
1/4 A kérdező kommentje:
Ezt ugyan nem írtam, de talan fontos, hogy a hasam egyaltalan nem fáj, csak kavarok, és mielőtt először ki kellett mennem is csak puffadt, meg talan picit szúrkalt a gyomrom alatt úgy almomból felkelve.
2018. nov. 1. 04:17
2/4 A kérdező kommentje:
*kavarog.
2018. nov. 1. 04:17
3/4 anonim válasza:
Igen valoszinu hogy virus. Mint minden evben iden is van ez a hanyas-hasmeneses virus.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, mar jobban vagyok sokkal, megjött az etvagyam is, de gyenge vagyok meg kicsit.
2018. nov. 1. 12:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!