A Barátnőmnek magasabb kockázatú HPV-t mutattak ki, nagyon megijedtem van okom parázni?
Figyelt kérdés
2018. júl. 28. 13:49
1/14 anonim válasza:
Járjon rendszeresen nőgyógyászhoz rákszűrésre, ez nagyon fontos, így nem lesz semmi baj
2/14 A kérdező kommentje:
Még nem lehet tudni hogy pontosan milyen, az orvos csak azt mondott neki a telefonba hogy nem ez enyhébb fajta, Nagyon félek hogy most mi lesz. Mikor voltam vele nőgyógyásznál még a tipológia előtt azt mondta nekem az orvos hogy ez férfiakra nem veszélyes és nincs mitől félnem de neten meg mindenhol azt olvasom hogy elégé veszélyes férfiaknál is főleg a magasabb kockázatú. Most ez mit jelent nagyon félek hogy valami baj lesz, 1 éve vagyunk együtt nekem ő volt az első neki én a harmadik barátja akivel lefeküdt.17 vagyok ő 18.
2018. júl. 28. 14:18
3/14 anonim válasza:
Ja, llyenkor jön elő a nők állítólagos önmegtartóztató előélete... Bemondásra volt nekik 2-3 partnerük előtted összesen, aztán meg a valóságban ez a szám sokszor a tízszeresénél is több.. Azért légy óvatos. Én gumi nélkül a közelébe se mennék így...
4/14 anonim válasza:
Amúgy ilyen durva fertőzést igen intenzív partner cserélgetéssel lehet összeszedni.. Szinte biztos, hogy hazudott neked a korábbi partnereiről. Annál tuti, hogy sokkal több volt neki.
5/14 anonim válasza:
Egy partner is elég, akitől elkaphat egy ilyet, nem kell ehhez intenzív partnercsere. Én inkább a következő barátnőd miatt aggódom kérdező
6/14 anonim válasza:
És szerintem magadat is vizsgáltasd meg mielőbb, mert nagyon esélyes, hogy már elkaptad tőle.
7/14 A kérdező kommentje:
Amint lesz pontos eredmény megyek én is csak az még 2-3 és parázok hogy baj van.
2018. júl. 28. 14:46
8/14 A kérdező kommentje:
2-3 hét*
2018. júl. 28. 14:47
9/14 anonim válasza:
A hpv fertőzéshez pont elég egy partner, nem kell nagyon szabados szexuális életet élni hozzá, ugyanis a fiatalok kb. 80%a átesik a fertőzésen. A férfiaknál is okozhat amúgy péniszrákot, meleg kapcsolat esetén végbélrákot is. De a péniszrák nagyon ritka, míg a méhnyakrák elég gyakori.
10/14 anonim válasza:
Néhány fesztiválozás alkalmával végig ment rajta pár tucat külföldi és szegényke nem is sejti hol szedhette össze ezt a nyavalyát plusz ha még jól be is volt kokózva akkor lehet nem is emlékszik már rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!