Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » SOS! Mit csináljak, hogy...

SOS! Mit csináljak, hogy elmúljanak a futószemölcseim?

Figyelt kérdés
2010. jún. 18. 10:41
 1/7 anonim ***** válasza:
vágasd ki őket lézerrel.
2010. jún. 18. 10:44
 2/7 anonim ***** válasza:
bőrgyógyász ;) felír vírusölő gyógyszert rá ;)
2010. jún. 18. 10:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk elmész orvoshoz és ő megoldja:)
2010. jún. 18. 10:45
 4/7 A kérdező kommentje:
Vágassam ki? :-) Ezek nem olyan nagy óriási szemölcsök, hanem kis picik. Messziről nem is látszanak, de engem mégis nagyon zavar, hogy szinte tele van velük a kézfejem. Voltam már vele bőrgyógyásznál természetesen. Felírt egy Egaver nevű szemölcs oldatot, de semmit az égvilágon nem használ...
2010. jún. 18. 10:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem 2 szemölcsöm volt,de mindkettőt saját magamnak kivágtam:D Anyám majdnem elájult mikor meglátta,hogy ömlik a kezemből a vér:D Tudom,komoly bajom is lehetett volna,fertőzések stb,de szerencsére megúsztam,és nem terjedt tovább. Neked viszont az orvost ajánlom,menj másikhoz,nekem sem ért semmit az egaver. Lézerrel eltávoltítják. Gyógyszertárban meg lehet már kapni ilyen lefagyasztó készüléket,állítólag az is jó.
2010. jún. 18. 10:55
 6/7 anonim ***** válasza:
ha nem szedik ki a gyökerét, akkor mindíg visszajön. Ezek a szerek nem érnek semmit, újra és újra előjön.
2010. jún. 18. 10:57
 7/7 anonim válasza:
én ezeket próbáltam ki: vérehulló fecskefű, teafa olaj, homeopátia, normál bőrdoki -.- fagyasztott, fizetős égetett,immunszarok semmi mind visszanőtt sőt csatlakoztak még többen nekem az arcom tele van a kéz fejemen van 3 :(
2011. jún. 14. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!