A C vitamin, amit "csomagolás nélkül" levelenként lehet kapni, nem bomlik le a fény miatt?
igen hő hatására már bomlik 50 fok felett de ha egy műanyag dobozt süt meg a nap akkor abban ugyanolyan meleg lesz mint a nyitottban. így teljesen értelmetlen a zárt dobozosat venned mivel az úgyanúgy feltud melegedni mint az átlátszó.
de a kérdésre válaszolva nem bomlik fény hatására
igy el is érkeztünk a lényeghez- tök mind1 hogy melyiket veszi
utolsó válaszoló
De, igen, lebomlik sajnos. :(
"...a C-vitamin nagyon könnyen bomlik, fényre, hőre, sőt még fém hatására is"
Igen, a Blikkben jelent meg, de nem egy firkász volt a "szakértő", hanem egy gyógyszerész, dr. Balogh Anikó. Nyilatkozhatna egy borsodi falu iskolai újságjának is, teljesen mindegy, hol mondja el a hölgy és ki jegyzi le az interjút, ért hozzá, évekig tanulta a szakmát.
Lehet, hogy sok gyerek ír ide, én 30 éves vagyok, 2 diplomát szereztem bár nem egészségügyi területen. Viszont van sok orvos a rokonságban, sokat beszélgetek velük, már csak azért is, mert kicsi gyerekeim vannak, sajnos a fiam beteges.
Nem tudom, miért kötözködsz és hülyézel le mindenkit, akinek más a véleménye, de ne itt éld ki az alázási vágyaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!