Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Így el lehet kapmi a HIV-et?

Így el lehet kapmi a HIV-et?

Figyelt kérdés
Szexeltem egy fizetos lannyal, ovszerban.. ahigy vegeztunk, a kezemmel huztam le a gumit a farkamrol, es van a bor be vam szakadva a kormomnel.. kicsit ra paraztam. Nyilvan nem is biztos higy baja van. Csak kicsit ra paraztam
2018. júl. 1. 21:24
 1/8 anonim válasza:
Nem szokásom ítélkezni, de fene a gusztusodat.. :S
2018. júl. 1. 21:36
 2/8 anonim ***** válasza:

igen, de elég minimális az esély, hogy elegendő mennyiségben bejutott a vírus

a beszakadt felületen friss volt a seb?

ha nem, akkor nem nagyon van félnivalód

2018. júl. 1. 21:37
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem volt friss. De egyebkent a szabad levegon mennyi ido utan hal el a HIV virus?
2018. júl. 1. 21:39
 4/8 A kérdező kommentje:
De egyebkent sok HIV fertozott el M.on?
2018. júl. 1. 21:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát ezt nem tudni. Lehet ő az volt, de ő se tud róla. Annak a tunetei csak evek mulva jelenteznek ha jol tudom.
2018. júl. 1. 21:42
 6/8 A kérdező kommentje:
Es szabad levegon mennyi ido alatt hal el?
2018. júl. 1. 21:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Minimális. Ennél több kell, a vírus szinte azonnal elhal a szabadlevegőn. Ha félsz, menj el ingyenes HIV-tesztre 1 HÓNAP MÚLVA AZ ABLAKPERIÓDUS MIATT!, Budapesten a Karolina krt-on (? asszem krt) van egy rendelő. Én nem rég voltam ott, alap éves szűrés miatt - mindenkinek kéne menni, egyébként... És nem gáz, tiszta a rendelő.
2018. júl. 1. 22:42
 8/8 anonim ***** válasza:

ja és gyors teszttel kb 20 perc alatt megvagy.

itt a link, jófejek az ott dolgozók is

[link]

2018. júl. 1. 22:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!