Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Megint visszatért a hasmenésem...

Megint visszatért a hasmenésem a savtól?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

19/L vagyok.

Sokat szenvedtem a gyomrommal a sav miatt,rengeteg volt/van,és régebben gyakran volt hasmenésem tőle.

Aztán voltam dokinál,gyógyszert írt fel,amit rendesen szedtem és a hasmenés abba maradt,mert a savamat rendbe hozta.A refluxom is elmúlt.

Most egy ideje már nem szedtem a gyógyszert...viszont hétfőn újra visszatért egy kis hasmenés,nem tudom miért...a kajálással is néha bajom van,mert ennék,éhes vagyok,viszont a gyomrom már többet nem bír befogadni...

Ma is eléggé fáj a hasam,sőt már a végén megint hasmenem volt a savtól...

A biztonság kedvéért még adtak nekem egy új,hatékonyabb gyógyszert,amit emiatt tartottam.

Valószínű,hogy visszatért a savtúltengésem?

Akkor tanácsos lenne folytatni a gyógyszeres kúrát?

Csak is kizárólag normális válaszokat várok.

Előre is nagyon köszönöm.

2010. jún. 16. 19:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, valószínű. Azt megkérdezhetem, hogy gasztrin szintet mértek-e laborban?
2010. jún. 16. 19:56
 2/5 A kérdező kommentje:

Az micsoda?

Annak idején hasi ultrahangon voltam és gyomortükrözésen,ahol biopsziát vettek két helyről.

2010. jún. 16. 20:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Egy olyan hormon szerű anyag, mely a gyomorsav termelését fokozza.
2010. jún. 16. 20:17
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem hinném,hogy nézték volna...sőt biztosan nem..

Onnan gondolom,hogy visszajöhetett,hogy már a sima víz ivászatra sőt éhgyomorra is böfögök...

2010. jún. 16. 20:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Most találtam meg a kérdésed.

Azt akartam kérdezni, hogy lehet-e a sok savtól hasmenésem, de látom lehet.

Meg tudnád nekem mondani, hogy milyen gyógyszert szedtél rá? Recepttel vagy anélkül lehet kapni?

Nagyon sokat segítenél, ha válaszolnál!

Előre is köszi!

22/L

2011. okt. 6. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!