Megint visszatért a hasmenésem a savtól?
Sziasztok!
19/L vagyok.
Sokat szenvedtem a gyomrommal a sav miatt,rengeteg volt/van,és régebben gyakran volt hasmenésem tőle.
Aztán voltam dokinál,gyógyszert írt fel,amit rendesen szedtem és a hasmenés abba maradt,mert a savamat rendbe hozta.A refluxom is elmúlt.
Most egy ideje már nem szedtem a gyógyszert...viszont hétfőn újra visszatért egy kis hasmenés,nem tudom miért...a kajálással is néha bajom van,mert ennék,éhes vagyok,viszont a gyomrom már többet nem bír befogadni...
Ma is eléggé fáj a hasam,sőt már a végén megint hasmenem volt a savtól...
A biztonság kedvéért még adtak nekem egy új,hatékonyabb gyógyszert,amit emiatt tartottam.
Valószínű,hogy visszatért a savtúltengésem?
Akkor tanácsos lenne folytatni a gyógyszeres kúrát?
Csak is kizárólag normális válaszokat várok.
Előre is nagyon köszönöm.
Az micsoda?
Annak idején hasi ultrahangon voltam és gyomortükrözésen,ahol biopsziát vettek két helyről.
Nem hinném,hogy nézték volna...sőt biztosan nem..
Onnan gondolom,hogy visszajöhetett,hogy már a sima víz ivászatra sőt éhgyomorra is böfögök...
Szia!
Most találtam meg a kérdésed.
Azt akartam kérdezni, hogy lehet-e a sok savtól hasmenésem, de látom lehet.
Meg tudnád nekem mondani, hogy milyen gyógyszert szedtél rá? Recepttel vagy anélkül lehet kapni?
Nagyon sokat segítenél, ha válaszolnál!
Előre is köszi!
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!