Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Tályoggal mit csináljak?

Tályoggal mit csináljak?

Figyelt kérdés
Január közepén lett egy kemény csomóm ami hol eltűnt, hol fájt... na nost mikor legitóbb 2 hete visszajött a combtövembe akkor puhább és érzékenyebb lett, ma meg már fájt is. Mikor mosdóba mentem megnéztem, kicsit megnyomtam és jött ki belőle genny. Itthon kinyomkodtam annyira, hogy már csak vér jött belőle. De még mindig piros, illetve az a “csomó” mèg mindig alatta van csak laposabb már. Mit csináljak? Ha tetrános kötést rakok rá az jó? Vagy mit javasoltok?
2018. máj. 18. 22:53
 1/3 anonim ***** válasza:

orvos

addig meg octenisept

2018. máj. 18. 22:59
 2/3 Gozcsi válasza:
Szia! Nem lehet, hogy begyulladt egy szőrszál? Ha nem tud kijönni, mindig újra fog termelődni a genny. Dokihoz kéne menni vele! Nekem is volt.
2018. máj. 18. 23:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Pont azt néztem, az elején még hónapokkal elötte volt ott szőrszál, most már egy 1-1,5 cm foltban nincs egy szál se. Nem tudom, de az biztos, hogy elkezdett kifakadni.
2018. máj. 18. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!