Küzd valaki vélbég tályoggal?
Szia! Hát én Zalai vagyok,de kint élek Olaszországban,ezért műtöttek mindig itt. Az első műtét után 2 naponta kellett járni vissza,mert tisztították,stb. Aztán azt gondoltam,hogy ennyi volt. Eltelt fél év,előjött ugyanott. Akkor másodszorra megint megműtöttek egy másik kórházba,mert közbe elköltöztünk. Itt már képzeld másnap kiengedtek és szegény férjemnek kellett mindig kipucolnia,mert ugye én nem láttam hol van. na ez is meggyógyult,gondoltam talán vége.
Aztán fél évre rá megint előjött,akkor a másik oldalon.Azzal is megműtöttek,már nem is féltem,nagyon hozzászoktam. Aztán voltunk otthon,hát egyik napról a másikra jött elő,de úgy,hogy én sem tudtam se menni,se ülni. Aztán fogták Zalaegerszegen és minden nélkül vágtak egy kis rést,és kinyomták a gennyet (Azért nem műtötték,mert azt mondták nincs még teljesen beágyazódva,vagy valami ilyesmi) De hogy őszinte legyek,talán ez volt a legszerencsésebb,mert most megint feltöltődött,de a vágásnál keletkezett valami pattanásszerű valami,és ott lassacskán kifolyik a váladék. De már nagyon elegem van,és azt sem tudták megmondani,hogy mitől van. És ráadásul ugye a legrosszabb helyen.Hát Kecskemét sajna elég messze van tőlünk,de azért nagyon szépen köszönöm,hogy írtál. És nem mondták neked,hogy újból előjöhet? Engem már testileg és lelkileg is kikészít. De akkor ezek szerint elmúlhat egyszer,ha olyan helyen műtenek.
én most csöppentem bele, de amikor felvágták érzéstelenítés nélkül, azt hittem menten ott halok meg.
Szóval felkészülhetek, hogy kiújul. Hát ez nem jó hír, nagyon nem jól.
Most ott tartok, hogy két napja vágták fel, de maga a kipucolás is kínszenvedés.
Remélem nem tart sokáig és a szerencsések egyike leszek, akiknek nem kell attól tartania, hogy visszaújul.
Sza!
Én még az egykori kérdés kiíró vagyok. Azóta mióta feltettem a kérdést,már 2 műtéten megint túlestem. Egyik altatásban történt,egy újfajta módszerrel,bennt hagytak 10 napig egy csövet,amin keresztül tisztult,ürült,azóta nincs vele baj,de hát megszenvedtem vele.
A másik oldalon nemrég vágták fel,azt csak helyi érzéstelenítéssel,mert nem volt olyan vészes,hát szerintem az megint ki fog újulni. De bízom benn,hogy talán egy darabig nyugtom lesz.
Remélem te szerencsésebb leszel!
Kitartás!
Tudnátok segíteni? (Sajnos ahogy olvasom ti már átestetek hasonlón..)
Tegnap vettem észre egy gumót közvetlenül a végbélnyílásom mellett. Félek hogy tályog. Nem fáj, de nyomásra érzékeny és alapból is érzem hogy ott van.
Ha tényleg tályog, akkor van rá esély, hogy magától kifakad?
Ha nem, akkor milyen orvoshoz kell ezzel fordulni? Sebészhez?
Lehet ezt valahogy kezelni, vagy elkerülhetetlen a műtét?
Kicsit meg vagyok ijedve azóta...
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!