Ez napallergia lehet? Van rá "gyógymód"?
Figyelt kérdés
Vagyis, mivel napozás után jön ki, és nem kenem magam naptejjel, nem vagyok vegyszeres vízben stb., arra jutottam, hogy napallergia:( A vékony bőrrel fedett részeim viszketnek (alkar, térdhajlat), néha vannak fehér pöttyök is. De a viszketés elviselhetetlen. Iszok kalciumot, kenem - gyerekkorunkból ismert - rázókenőccsel. Ezek ugyan enyhítik a tüneteket, de nem akarok fehér kenőcstől virítani, sokkal inkább barnán a naptól. Nem viszem túlzásba a napozást, a kritikus időszakban nem vagyok napon, ha nem muszáj. Olvastam az ilyen kérdéseket, de ott írnak bőrpírt, hólyagos kiütést, piros pöttyöt pl., nekem ez nincs.2010. jún. 14. 20:30
1/2 anonim válasza:
Volt ilyen a gyerekeknek, aztán elmúlt, csak sima hipoallergén gyógyszertári hidratálóval kentük, kerültük a napot, de naptej nélkül manapság napozni elég nagy felelőtlenség...
2/2 anonim válasza:
Azért azt javaslom, menj el egy bőrgyógyászhoz, és tőle kapsz megfelelő utbaigazitást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!