Már 2-3 hónapja sárgás a székletem.17/F? Többi lent
Figyelt kérdés
Decemberben allítólag mononukleózisom volt, ez onnan derült ki hogy február elején elmentünk orvoshoz , mivel egyszercsak laktózérzékeny lettem. Az orvos akkor vett vért és abból megállapította hogy mononukleózisom volt. Azóta amióta nem eszek tejeset sárga a székletem . De nem biztos hogy attól van , lehet a mononukleózistól is ? . Mostanában ha zsírosat eszek akkor hígabb, hasmenéses, sárga a székletem . naponta 2-3X járok Wc-re . El akartam menni orvoshoz , de anyám idióta és nem enged mert nem hagyhatom ki a sulit. Meg azt mondja majd átmegy , de én már kezdek aggódni , idegeseít. És mivel tornázok is , ezért érzem hogy roszabb minden , lelassult a fejlődésem, gondolom azért mert a kaja gyorsan áthalad a szervezetemen, nem veszem fel belőle a kellő tápanyagot. El fog ez múlni?2018. ápr. 20. 18:48
1/5 anonim válasza:
A helyedben - anyád nélkül - elmennék orvoshoz, mert ez nem normális, és több komoly oka is lehet.
3/5 anonim válasza:
Az epéddel és a májaddal van gond.
Diétáznod kellene, sok idő a felépülés a mononukleózisból (a betegséget okozó vírus a herpeszvírusok családjába tartozik).
Diéta pl: natúr csirkemell + burgonya + meggyszósz
tehát semmi esetre sem zsíros hús, nem lehet túl sós, túl cukros, és túl fűszeres, szinte zsírmentes kell legyen. a húst kevés olajon kell megpirítani.
nem ajánlom, hogy halat egyél, és durva rostos zöldséget
innivalók közül a szénsavmentes nem túl cukros folyadékok
citromos tea, sok citromlével
kávé mellőzése
4/5 A kérdező kommentje:
Nah voltam orvosnál elkuldott ultrahangra, ott azt mondták minden rendben van. Vett vért , és vizeletet is , azok is rendben vannak. A következő állomás a bélgyógyászat, ahova 2 hét múlva tudok csak elmenni. Az orvos azt mondta hogy lehet glutén érzékeny vagyok, vagy epekövem is lehet. Masok meg azzal ilyesztgetnek hogy rákos is lehetek . Addig folytatom a diétát, reméllem minnél hamarább jól leszek.
2018. máj. 2. 16:22
5/5 anonim válasza:
Szia!
Kiderült mi okozta? És neked szünet nélkül volt iylen a széklet, tehát állandóan? Mert nekem is ez van most néha, de van hogy tpk normális barna. Én is ételérzékenységre gyakaszom gasztróra küld dokim de még nem fogadnak sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!