Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ez mi lehet? Rüh? Bővebben lent

Ez mi lehet? Rüh? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Tavaly előtt decemberben előjött rajtam 2-3 hólyag szerű, piros kiütés.

Majd napról napra egyre több lett. Némelyik teteje besebesedett. Nem viszketett, és nem is vakartam.

Elmentem házi orvoshoz, aki bárányhimlőnek diagnosztizálta. Kaptam rá gyógyszert, egy - két pötty eltűnt, de jött helyette másik.

Elmentem bőrgyógyászhoz, aki azt mondta, hogy rüh.

Kaptam rá folyadékot.

Kentem is magam bőszen, de a kiütések maradtak.

Majd 2_3 hét után eltűntek. Sem a páromon , sem a lányomon nem jöttek elő ez idő alatt kiütések. Pedig két hónapig tartottak nálam a tünetek. A kislányom is velünk aludt egy ágyban.

Viszketni nem mondhatnám, hogy viszkettem.

Most megint találtam magamon kettő ugyanolyan kiütést, mint akkor.

De már másfél - két hete.

Azóta sem jött elő több.

Ráadásul van egy két hónapos fiam, akit szoptatok.

Ha ez rüh lenne, már ő is kiütéses lenne.

Mi lehet ez?

Hova forduljak, ahol valóban kiderítik, hogy ez mitől van.

Anno a bőrgyógyász meg sem nézett közelről, ráadásul a papíromra azt írta, hogy az ujjak között is látható a rüh. Semmi nem volt sem akkor, sem pedig most az ujjaim között.

A pöttyök a karomon, nyakamon és a hasamon voltak.

Most a combomon

2018. márc. 31. 11:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez a magyar egészségügy. A rühes területről kaparékot kell mikroszkópos tárgylemezre kenni és ha rühatkáról van szó, az azonnal felismerhető benne.
2018. márc. 31. 12:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha rüh lenne, iszonyat viszketne. Allergia, vagy bőrfertőzés lehet. Menj másik dokihoz!
2018. ápr. 2. 19:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!