Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Felfázás terhesen?

Felfázás terhesen?

Figyelt kérdés
Sziasztok lenne egy ojan problémám hogy ma reggel tudtam meg hogy terhes vagyok.és estére azt vettem észre hogy fáj amikor pisilek sajnos hétvége van ezért csak hétfőn tudok elmenni orvoshoz de nagyon félek higy baja lehet a babának ártalmas ez a babának? Vagy elvetélhetek tőle? Mit tegyek? Segitsetek
2018. márc. 24. 20:38
 1/5 anonim ***** válasza:
a felfázás nem árt, hanem az antibiotikum, amit felírnak. sok felfázásra felírt antibiotikum magzatkárosító, ezért feltétlenül szólj az orvosnak, hogy terhes vagy. ezek után még keress is rá a neten a gyógyszerre és olvasd el a tudnivalókat, mert nagyon sok az elmebeteg gonosz orvos, aki így is felírja a magzatkárosító gyógyszert. sajnos tapasztalat.
2018. márc. 24. 22:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszod mindenképp meg mondom hogy terhes vagyok es rá is keresek angliában élek talán itt másabbak az orvosok :/
2018. márc. 25. 00:02
 3/5 anonim ***** válasza:

En ugyan nem vagyok terhes, de sokszor meggyult a 'felfazassal' a bajom. Esetleg addig probalj meg minel tobb folyadekot inni, es C vitamint szedni, nekem sokszor jol jott az urologia helyett.

Illetve ulofurdot is csinalhatsz, az kifejezetten enyhit a fajdalmakon, de kerlek ezeknek nezz utana, hogy lehet-e terhesen, mert en meg nem voltam terhes, igy ezt nem tudom.

2018. márc. 25. 04:09
 4/5 narancs223 válasza:
Szia! Igyál tőzegáfonya teát vagy kapszulát vegyél be, most ugyanebbe a cipőbe járok , 11hetes vagyok nagyon beparáztam fáj a hasam de a tea után jobb lett, próbáld ki, és tényleg ha ír gyógyszert a doki kérd ki előbb a nőgyógyászod véleményét, nekem első terhességnél volt felfázás .. írt a házidoki antibiotikumot(mondtam mennyi idős terhes vok akkor kb 9lehettem!).. felhívtam a nődokim de sajnos egy szemet bevettem belőle és szó szerint leba**tt a doki hogy miért vettem be meg már mindegy meg nem tesz jót, igyak sok folyadékot teát stb... hát gondolhatod hogy beparáztam de egészséges a kislányom, most meg eszem.az ideget mert minden eggyes problémánál parázom mivel volt egy vetélésem januárba.. de nem volt se felfázás semmi akkor , nyugi pihizz, igyál sokat, és takarózz be 😊
2018. máj. 25. 19:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Kedves utsò örülök hogy végül nem lett baj hála Istennek én azota már elvetéltem nem a felfázás miatt az oka egyenĺőre ismeretlen 2 terhességen volt idáig és mind a 2 vetélésel végződöt ugy hogy most kivizsgálási folyamaton kell részt vennem :(
2018. jún. 6. 02:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!