Ez szerintetek lábkörömbomba vagy benövés vagy micsoda?
Szóval az a helyzet,hogy évek óta szenvedek ez a dolog miatt, kb minden nyáron előfordul valamilyen mértékben.Voltam már vele orvosnál, le is szedték az egész körmömet a nagy lábujjamról de utána újból ez lett...Volt olyan,hogy ki vágták azt a részt,na azóta azon a lábujjon nem jelentkezett de most a másikon megjelent,de kisebb mértékben egyenlőre.Nem akarok szenvedni egy egész nyarat miatta megint,ezért kérek segítséget az olyanoktól akik valamilyen módon megoldották ezt,és tudnak rá konkrét gyógymódot.De először is szeretném ha megnéznétek ezt a képet és megmondanátok,hogy szerintetek ez benövés vagy gomba vagy mi?Mindig nagyon figyelek a lábam tisztaságára,már csak azért is mert tudom,hogy milyen érzékeny a lábam az e féle dolgokra,meg hát egyébként is...de újra és újra megjelenik. Szóval várom a véleményeket .köszönöm
itt a kép : [link]
Első vagyok:
Akkor az a baj, hogy nagyon levágod, ill. amit előttem írnak, hogy nem egyenesre. Sajna ha egyszer megsérült odabenn a húsod, akkor a legkisebb benövés (ami szinte nem is az) is fájdalmat okoz és begyullasztja. Tehát gyakorlatilag amíg odáig ér a körmöd, nem fog megszűnni ez a panasz, növeszd meg, azt tanácsolom. Nem lesz gány, mert úgy is normálisan, ápoltan nézhet ki a körmöd, a lábad, tehát ez ne tartson vissza. Csak pár miliméter.
értem,egyetértek én is ,ezt fogom tenni.
köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!