Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Kint kaptam el valamit?

Kint kaptam el valamit?

Figyelt kérdés
Trópusi országban nyaraltam, ami még erősen fejlődő ország. Az egy dolog, hogy malária ellen nem kaptam semmit, meg oltásokat se, de még tudtomon nélkül jégkockákat is kaptam a sűrű gyümölcs mixeimbe, amiben nem látszódik, később tudtam meg. Kint semmi bajom nem volt, viszont tegnap értem haza és azóta megy a hasam, ami egyáltalán nem jellemző rám. Kint kaphattam el valamit?
2018. márc. 3. 12:46
 1/3 A kérdező kommentje:
Tuftomon kivül akart lenni :)
2018. márc. 3. 12:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen, valószínűleg kint kaptad el. Szakembert kérdezz (trópusi tanszék), hogy abban az országban mi lehetett és hogy kell gyógyítani, ha néhány nap után nem javul a hasmenés.Ha lázad van, azonnal menj orvoshoz, ha malária-veszélyes helyen voltál!
2018. márc. 3. 21:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat.
2018. márc. 4. 06:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!