Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Nem tudok aludni péntek óta!...

Nem tudok aludni péntek óta! Mit tegyek? Bővebben lent. Kérem valaki segítsen!

Figyelt kérdés

Kezdődött a lebetegedés egy influenzával, ami hörghuruttá alakult. Erre kapok antibiotikumot, amit 5 napig kell szednem (ma volt a 3.), néha van még hőemelkedésem, max 38 fokos láz, erre szintén van gyógyszerem.

A problémàm az, hogy alig tudok aludni az influenza óta. Eleinte a sok köhögés zavart meg, de péntektől már sikerült számtalanszor órákra is lehajtanom a fejem köhögés nélkül és mégsem kapcsol ki az agyam. Pedig érzem, hogy fáradt, álmos vagyok! Hogyne lennék hiszen 3 napja kb semmit nem aludtam...

próbáltam bárányokat számolni, 100-tól visszafelé, teljesen kikapcsolni, nyugis dologra gondolni, de nem, nem bírok elaludni!

Miért lehet ez? Mit tegyek?? 2 nap múlva már vissza kéne mennem dolgozni (a betegségeim javulófélben vannak)....

gondoltam már arra, hogy az antibiotikum hatása lenne?

28N

2018. febr. 11. 19:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát ez fura... én betegen képes vagyok rengeteget aludni, jó akkor nem ha köhögök, de írtad hogy most már csillapodik a köhögésed. Én arra tippelnék, hogy már amiatt izgulsz mert vissza kell menned dolgozni, úgy hogy még nem gyógyultál meg teljesen. Bennem legalább is tuti ez lenne, hogy már csak 2 napom van kipihenni magam, és félek hogy fáradtan és betegen kell vissza mennem dolgozni. De azért nézd meg az antibiotikum betegtájékoztatóját ha arra gyanakszol.
2018. febr. 11. 20:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Én innék este egy neo citrant, attól remekül lehet aludni, és a betegségen is segít :)
2018. febr. 11. 20:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem az antibiotikumod okozhatja. Vagy nézd végig a Házikedvencek titkos élete c. filmet. Annak aranyos a vége és biztos elalszol rajta :)
2018. febr. 11. 20:46
 4/5 Bebee válasza:
Én inkább arra tippelnék, hogy a szervezeted nem fáradt el eléggé az elmúlt napokban, mivel a betegség miatt fekszel, többet mint szoktál. ilyenkor kialakulhat ilyen tünet is. Kicsit aktivizálod magad nap közben, és aludni is fogsz tudni.
2018. febr. 11. 22:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Az antibiotikum okozta az álmatlanságot. A tájékoztatón rajta is volt, hogy alvászavart okozhat, és a dokihoz amikor visszamentem, ő is mondta, hogy ez előfordulhat...
2018. febr. 25. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!