Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Canesten Combi után mennyi...

Canesten Combi után mennyi ideig normális ez?

Figyelt kérdés
Ma van az 5. napja hogy "felraktam" az utolsó gyógyszert és még mindig jön ki. Szerintetek ez még normális vagy menjek el dokihoz? Lehet ebből komoly probléma?
2010. jún. 7. 11:46
 1/5 anonim ***** válasza:
a helyzet a következő: hülye voltál és magadat diagnosztizáltad, ráadásul kezelted is...nem a gyógyszer jön ki, hanem a folyásod, ami azért van, mert csináltál magadnak egy komolyabb fertőzést....irány a doki, mielőtt még nagyobb baj lesz és mondd neki, hogy használtad ezt a szart, mert annak függvényében fog gyógyszert és kúpot adni
2010. jún. 7. 11:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Rosszul írtam a kérdést, illetve azt kihagytam hogy ezt a doki tanácsára csináltam. Voltam vele nőgyógyásznál. Nem vagyok orvos hogy kitaláljam hogy mi a bajom, hülye meg végképp már ne is haragudj. A doki azt mondta hogy pár napig normális hogy ürül a gyógyszer, csak kicsit aggódok hogy ez már az 5. nap. De majd holnap visszamegyek hozzá.
2010. jún. 7. 12:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Elsőnek: Te biztos egy tapasztalt fiú vagy!!

Az normális ha egy-két napig folyik vissza, az ürül természetesen. Én is használtam, de az már bajos lehet ha 5 nap után is. Az már nem a gyógyszer. Szerintem ezzel menj vissza az orvosodhoz.

2010. jún. 7. 13:22
 4/5 anonim ***** válasza:

az első vagyok és nem fiú, hanem nő

ha az orvos kenettenyésztés nélkül javasolta ezt a vackot, akkor keress egy másik dokit... 5. napon már nem létezik, hogy a hüvelytabletta maradványai ürülnek még mindig...

2010. jún. 7. 13:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindkettőtöknek a választ. Most már ilyen narancssárgás valami folyik belőlem. Már nagyon aggódok hogy mi a bajom, de holnap visszamegyek és megverem a dokit... :)
2010. jún. 7. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!