Hogy legyek lázas?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nagyon köhögök, fáj a torkom, a hasam, hanyingerem van, a füleim is nagyon fájnak, folyton sípolnak, meg a fejem, de anyu csak akkor engedi hogy itthon maradjak ha lázam is van. De én alapból nem tudok belazasodni (meg sose volt lázam) eltudok érni valahogy hogy legyen?2018. febr. 4. 15:41
1/13 anonim válasza:
mond meg anyádnak, hogy hasonló helyzetben ő is menjen el mindenhova! ne is törődjön vele, hogy taknya nyála összefolyik!
2/13 anonim válasza:
Állítólag a krétától be lehet lázasodni. Mondjuk nem értem, ha a füled is fáj, miért enged így iskolába.
3/13 A kérdező kommentje:
Ezt én is hallottam de nincs kréta itthon :/
2018. febr. 4. 16:10
5/13 A kérdező kommentje:
Nem, oda se:(
2018. febr. 4. 17:36
6/13 anonim válasza:
Ha van rá lehetőséged,akkor suli után menj el egyedül a háziorvosodhoz.Vagy játsz rá a köhögésre.Ha anyud egész éjjel nem tud aludni tőled,akkor lehet meggondolja magát.Vagy az órákat köhögd végig,hátha valamelyik tanár szól anyudnak.Ha van annyi zsebpénzed vehetnél valamit a gyógyszertárba legalább a köhögésre.
7/13 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy olyankor már nincs nyitva a háziorvos :/ de egyre rosszabbul vagyok
2018. febr. 4. 17:47
8/13 A kérdező kommentje:
Meg gyógyszert se akar adni csak azt mondja hogy ez van nem tudok veled mit csinálni
2018. febr. 4. 17:52
9/13 anonim válasza:
Igyál meleg teát citrommal és mézzel, szedj vitamint, és amíg még tudsz pihenj. Esetleg holnap az iskolában szólj, hogy rosszul vagy, de anyud nem visz el orvoshoz. Hátha beszélnek a fejével. Vagy egyszerűen tedd a lámpa alá a lázmérőt.
10/13 anonim válasza:
Mennyi idős vagy?Nem akarlak rosszra bíztatni,de,ha máshogy nem megy lógj el suliból,de álltalába szokott lenni heti egy nap mikor du rendelnek a háziorvosok.A gyógyszertárak meg du is nyitva vannak.Köhögésre jó a gyömbér,én teát főztem belőle,kis fahéjat tettem még bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!