XXxLOLxXx kérdése:
Hogyan legyek holnapig lázas? (kréta sósvíz és sóskávé nem jó)
Figyelt kérdés
Egész évben eddig nem hiányoztam a suliból, mert nem betegszem meg egy hamar. Jól tanulok (nem vok stréber) és nekem is ki jár a szünet de a szüleim ha nme vok beteg nem engedik h itthon maradjak. Kérlek minél elöbb több válasz kellene, mert holnapra már mennem kéne. Állítólag sokat kellett volna hétfőre tanulnom és nem tudom mit meg itthon sem voltam. Kérlek segítstetek!!!!!2013. jan. 20. 10:34
1/4 anonim válasza:
Ha nem voltál itt kérj halasztást a tanároktól, meg szokták engedni. Egyébként mi a baj a sóskávéval?
2/4 anonim válasza:
A sóskávét én már egyszer kiprobátam és semmi bajom nem lett tőle .
3/4 A kérdező kommentje:
Nem értititek :) még nem vagyok túl idős a kávéhoz és a tanárjaim nem megértők :(
2013. jan. 20. 11:51
4/4 anonim válasza:
Én megkértem az egyik gyakran beteg osztálytársamat, hogy köhögjön le, és két napra rá tökre beteg lettem. De ha már nem találkozol az osztálytársaddal, akkor mondd, hogy fáj valamid, amit nem lehet ellenőrizni, pl. a hasad. Nekem ez is bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!