Hogy legyek lázas holnapig? (kréta, sóskávé nem jó) Nem doga muatt akarok itthon lenni!
Haha. Nekünk nincs iskola holnap, osztályzó-értekezlet.
Amúgy pedig légyszíves ülj le a seggedre, vegyél magad elé egy elég vastag könyvet, és b*szd magad fejbe vele! Nem hiszem el, hogy nem tudsz leülni és tanulni? Előtted az egész nap hajrá! Eszem megáll milyen hülyeségeket találtok ki..
Remélem a sóskávétól pedig jól befosol..
zuhanyozz le hideg vízzel és feküdj ki az M0-sra napozni.
Mit fogsz csinálni mikor már nem lesz suli és dolgoznod kell? Lusta disznó -.-"
Olyan hulyek vagytok, gyakorikerdeseken mindenki 4-5-os tanulo volt, minden egyes nap jartatok iskolaba, sose volt olyan hogy nem akartatok iskolaba menni, ti minden szabalyt betartottatok, mindig percre pontosan ertetek haza, sose fullentettetek egy picit sem a szuleiteknek. Alszentek vagytok.
En regebben ugy csinaltam, hogy ilyenkor hidegben kimentem a teraszra poloba par percre. Akkor kb 1 hetig nem fogsz suliba menni. Lazat nem tudom hogy kell csinalni. De a kreta az hulyeseg mert mar reg nincsenek benne olyan anyagok.
Köszönöm végre képes volt valaki egy normális választ
írni :) (#5/5)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!