Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » HIV fertőzött vagyok?

HIV fertőzött vagyok?

Figyelt kérdés

2 hete barátnőmmel szexeltünk óvszer nélkül, ekkor vesztettem el a szüzességem. A barátnőm rajtam kívül még 2 sráccal volt. Igényes lány, figyel magára. A farkam kb 8-9 mp-ig volt bent a csajban, mert ki kellett húznom.. Összeolvastam a neten mindent, hogy aki előzőleg sok sráccal volt, az HIV+, meg hogy nagyon könnyen el lehet kapni. Nagyon be vagyok parázva, már a fejem fáj, annyira ideges vagyok, hogy vége lesz az életemnek mert tuti HIV fertőzött vagyok.. Már bebeszélek magamnak mindent.. Nagyon lelkiismeret furdalásom van hogy miért kellett óvszer nélkül.... Kb százalékokban mérve mennyi esélyem lehet a HIV-re?

Ui.: Pár napja elkezdett nagyon picit fájni a torkom, meg több pattanás, kiütés jelent meg az arcomon. Ezek már HIV-re utalnak?

18/F

2018. jan. 25. 20:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
53%
Nem mert nem HIVta meg senki hozzad
2018. jan. 25. 20:36
 12/20 anonim ***** válasza:

Ne olvasgass ilyeneket vagyis nem baj ha olvasol de ne meséld be magadnak, én ugyanígy vagyok a hanyassal .:D állandóan rettegek tőle...

De nyugodj meg nem vagy az!

2018. jan. 25. 20:38
 13/20 A kérdező kommentje:
a csaj nekem 2 srácot említett, de jópár ismerősöm olyanokat mond, hogy a csaj egy nagy rbanc, nagyon sokan megd*gták már. 16 éves a lány
2018. jan. 25. 20:39
 14/20 anonim ***** válasza:
Ha 30 csavoval volt akkor is nagyon kevés az esélyed . Ne félj ettol
2018. jan. 25. 20:40
 15/20 A kérdező kommentje:
Rendben, igyekszek nem félni!!!
2018. jan. 25. 20:42
 16/20 anonim ***** válasza:
Teljes nyugodtsaggal megnyugodhatsz!!!:) nincs okod felni.
2018. jan. 25. 20:43
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

Vèrrel terjed. Megsèrült a pèniszed közben? Vèreztèl?olvass utána .

A homoszexuálisok között terjedt el a legjobban a HIV , gondolom sejted mièrt.

2018. jan. 25. 22:58
 18/20 A kérdező kommentje:
Nem, nem vérzett. Legalább is nem láttam vérzésre utaló jelet
2018. jan. 26. 15:05
 19/20 anonim ***** válasza:
2.4561117% kb az esely
2018. jan. 27. 02:49
 20/20 anonim válasza:

Szia! Ajánlott az ablakperiódust kivárni a szűrésig ,hogy pontos eredményt adhasson a teszt. Egyébként ne beszéld be magadnak mert hidd el rosszat tesz( tapasztalat) Én nekem nem volt sok partnerem és óvszerrel csináltam mindig ,kivéve egy kb 20 mp-s orális szex idejéig (semmi ejakuláció meg vérzés nem volt) mégis teljesen ráparáztam ,hogy a mikro-sérülésekkel is el lehet kapni. Hozzáteszem 2 éve történt a dolog és semmi, még csak náthás tünetem se volt. Viszont és teljesen bebeszéltem magamnak,már temettem magam... Aztán végül a Karolina úti rendelőbe mentem pesten 20 perc alatt van gyors teszt és adnak róla papírt is ingyenes,de adományt elfogadnak (én is és mindenki más nagy megkönnyebbülésében adott :D ) Egyébként tuti biztos ,hogy nem vagy beteg,mivel Magyarországon ugyan jó páran nem tudják magukról ,hogy HIV fertőzöttek ,mégis igen elenyésző a betegek száma. Azért hozzáteszem jó ,hogy itt megnyugtatnak az emberek ,de 100%-os megnyugvást én is csak a teszt után éreztem és szerintem te is csak akkor éreznél. ;) Sok sikert és negatív eredményeket kívánok ! Üdv 20/L

Bármi kérdésed van még továbbá ,szívesen válaszolok,ja és ne hagyd ,hogy a szexualitásodra ez komoly hatással legyen,szerencsére én megtaláltam életem párját aki ugyanúgy nem beteg ,de az idegeskedés után egy kicsit elment a kedvem a szextől.Ezt próbálom most újból rendbe hozni.

2018. jan. 28. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!