Mit tehetek ez ellen?
Először is önmagában a c vitamin szép és jó de soha semmit nem fog érni. Téve hit sajnos. Rengeteg olyan vitamin kell melle aminek segítségével a szervezeted nem kiüríti hanem raktározza és beépíti a sejtekbe.
Erre nagyon jó megoldás a Daily Pack nevű vitamin csomag ami 30napig elég , 6400Ft, bármelyik BioTech USA boltban megkapod , 30db 9db-os kapszula csomag van benne. Egy nap egy csomagot kell bevenni (9kapszula) az összes létező vitamin benne van ami kell az immunrendszernek. Garantáltan semmi bajod nem lesz!
Én takarítás után 2naponta minden alkalommal befujom a hazat Sanitoll spray-el ebbe meg vírus/baktérium/gomba olo van emellett nagyon jó illatú és szeretem mert bevált :)
Én meg betegség fóbiás vagyok:D
Amúgy az a vitamin nagyon jó tényleg , édesanyámat kiszedte a tudogyulladasbol :) amióta etetem vele nincs semmi baja
Előtte minden hónapban beteg volt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!