Milyen érzés a tüdőgyulladás? Tapintásra is fáj? Nincs láz csak köhögés. Tapasztalat?
Én nagyon nagyon ritkán vagyok beteg, általában csak télen szokott elkapni a nátha.... De ez ami most van háááát én már nem tudom.. Magas a fájdalom küszöböm de 10es skálán 9 annyira fáj.
Tüsszenteni nem merek, se köhögni annyira bele szúr akkor. Meg minden levegő vételnél is. Kegyetlen.
Voltam ügyeleten szombaton. Elvileg tiszta a tüdő/szív. Írt fel fájdalom csillapítót h valószínűleg csak valami ideg/izom megrándult vagy ilyesmi a sok köhögéstől. Azt mondta h ettől a gyógyszertől 2-3 nap múlva jobb kell h legyen (illetve h el kell h múljon)
De én úgy érzem h inkább rosszabb :(
Mai nap úgy érzem mintha már a lapockámnál is fájna.
Szerdán vissza megyek a háziorvosomhoz is.
Mert még köhögök is (sűrű sárga köpet)
Nekem sokszor volt tüdőgyulladásom. Se láz, se fájdalom. Viszont jóval gyengébb voltam a megszokottnál. Azon a dombon, ahol egészségesen simán felhajtottam kerékpárral, olyankor le kellett szállnom, és tolni a kerékpárt.
Sohasem mentem táppénzre, mert ülőmunkát végeztem (tervezés) így nem okozott gondot. Az idegeskedés többet ártott volna, ha otthon fekszem, és nem tevékenykedhetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!