Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Kullanccsal kapcsolatos...

Kullanccsal kapcsolatos kérdés? Nagyon meg vagyok ijedve.

Figyelt kérdés
Tegnap jártunk olyan helyen,ahol lehettek kullancsok.3 kicsi gyerkőcöm van,végig is néztem őket,egyedül magamat nem.Nem tudom miért,de valahogy kiment az agyamból.Ma este a wc előtti szőnyegen láttam,hogy van egy kis fekete pötty.Jobban megnéztem,láttam,hogy egy jókora kullancs,ami jól teleszivta magát,aztán le is húztam a wc-ben.Ha teleszivja magát,akkor kiesik magától,vagy nem vettem észre és én vakartam ki?Utána végignéztem magam,a fenekemnél találtam egy piros foltot,gondolom ott lehetett.Azt tudom,h nem szabad piszkálni,mert akkor nyomja ki a mérget,de mivek tangát hordok,meg nadrág is volt rajtam az mind érintkezett vele és cseszegette,igy is üriti a mérgét?És ha bennszakadt,azt észrevenni?Ki tudják még holnap szedni?Nincs valamilyen vérvételre lehetöség,ami kimutatja,hogy megfertőzött e?Sok a kérdés,bocs,de nagyon félek.Köszi a válaszokat előre is!Jaj és még egy fontos kérdés,szoptatom a kisfiamat,3 hónapos,ha fertőzött volt,lehet a babának baja?
2010. máj. 31. 22:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem beléd sem fúródott, hisz nem úgy nézett ki, mint egy teleszívott kullancs.
2010. jún. 4. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!