Mitől függ, hogy kin hogy jön ki egy vírusfertőzés?
Figyelt kérdés
Rohadtul elegem van belőle, hogy odafigyelek magamra, egészségesen élek, sok zöldséget, gyümölcsöt eszem, szedek nagy dózisú c vitamint, kalciumot, magnéziumot, multivitamin, immunerősítő gyógyteákat iszom, és így is évente 4-5 olyan megfázásom van, amit az ellenségemnek sem kívánnék...(brutál erős torokfájás első 2 nap, 38 fok körüli láz, a taknyos fázisban kb napi 300 db!!! zsebkendő felhasználása, köhögés, -amitől minden betegségnél totál beáll a derekam-, ja és olyan szinten megy el a hangom, hogy mindenki úristenezik, ha megszólalok. Ellenben apámnak, -aki összevissza eszik, és halál stresszes életet él- úgy zajlik egy megfázása hogy köhög kettőt 1 hét alatt körülbelül.Anyám is ilyen típus.És összességében a környezetemben sem látok senkit úgy szenvedni mint a kutyát, tehát másoknál általában a megfázás ez a "picit kapar a torkom jajj de rossz" kategória...Nekem ilyen SOHA nincs. Nekem ha elkezd minimálisan fájni a torkom, onnantól BÁRMIT csinálhatok, megehetek este 20 kg fokhagymát ugyanennyi gyömbérrel, akkor is ugyanilyen kegyetlen és hosszú betegségeim lesznek....mi van bennem ennyire elcseszve?Miért van, hogy nekem így reagál egy vírusra a szervezetem???2017. nov. 13. 09:16
1/3 sassszem válasza:
Ajánlom a flavon kids és a flavon green vitamint nagyon sookféle gyümölcs van benne és egyben nagyon jó munnerősítő. Emellett ajánlom a béres csepp extrát egyél hozzá 1000 Mg-os c vitamimt.
2/3 anonim válasza:
Én is így voltam, és 2 éve már hogy semmi bajom télen, mégcsak meg se fáztam.
Van egy immunerősítő: Béta glukán a neve, ezt szedem novembertől márciusig állandóan.
Neten rendelem meg, most 1 dobozzal 1800Ft körül van, 60 szem. ÉN napi 2 szemet szedek belőle. OLyan oldalról rendelj/több helyen is van/ ahol mást is árulnak, és akkor ingyenes a csomagszállítás.
Szedj mellé 2000NE D vitamint,C vitamint 1000Mg.Béta glukánról olvass a neten, miket írnak orvosok.Szuper nagyon. Mióta én nem vagyok beteg, egész család szedi. 9-en vagyunk, 2 fő 1-szer tavaly kicsit taknyos volt, de nagyon enyhén, és csak 2 napig. Előtte 2 hétig erősen taknyoltak, míg nem szedték.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:) mindenképp ki fogom próbálni, elég baráti az ára is:)
2017. nov. 18. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!