Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Nagyon durvan kohogok baj lehet?

Nagyon durvan kohogok baj lehet?

Figyelt kérdés

2 hete megfaztam kicsit. Taknyos voltam meg kicsit kohogtem de 1 het alatt eleg jol meggyogyultam. 3 nappal ezelott elkaptam baratnomtol az influenzat megint es mar sokkal rosszabbul lettem. Folyamatosan kohogtem es raadasul tegnap bajnoki merkozest jatszottam kint a 10 fokba 2 poloban...(foci) ebben az az erdekes h a fejem se faj meg semmi panaszom sincs kiveve taknyos vagyok meg ugy kohogok (szaraz) mint a veszedelem es nem ia tudtam alusni ma este csak egy kicsit. Tea kabe 10p re segitett kohogeacsillapito meg szinte semmit. Mi a velemenyetek ez komoly lehet?

16 F

Telefonrol irtam. Helyesirasert bocsi. !

2017. nov. 5. 08:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Igyál sok folyadékot, hogy fel tudjon szakadni a váladék. Ha tényleg nagyon köhögsz és aludni se tudsz, nem ártana holnap orvoshoz is menni.
2017. nov. 5. 08:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Köhögéscsillapító helyett lehet köptető kellene és szopogass Negrot, fekete Halls cukorkát, nekem ezek jók a köhögésre, párásíts a lakásban és holnap menj el orvoshoz, hogy meghallgassa a tüdődet, ő majd felír megfelelő gyógyszert.
2017. nov. 5. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!