Herpeszem van és feldagadt a szám. (De elég durván) Mit csináljak h lemenjen?
Sziasztok! Csutortokon ki jott egy herpesz ami mara mar ilyen sarga seb lett... aztan masnap megint kijott egy de az magyon ronda es az most fakadt ki most kezd sebesedni de a szam teljeden fel van duzzadva ... es hetfon fel lepesem lesz. Mit csinaljak h lemenjen a duzzanat?
Beszelni is alig tudok es eleg csunya latvany ... ha megyek az utcan az emberek megmeznek... penteken mar mem is mentem iskolaba ...
A valaszokat elore is koszonom!!❤
Kend be tyúk szarral az tényleg segít.
Lehet hülyeségnek hangzik de ha be googlezod van 1000találat rá.Ez a leggyorsabb megoldás és a legolcsóbb is.
Herpesz kenőcs ide vagy oda, az csak elfedi a problémát, abban csak pénz van, magától múlik el a herpesz, azt bekkeled ki a kenőccsel.
Nekem egyszer jött ki nagyon durván, naponta kb. 5x sima alkoholos arcszeszt raktam rá, csípett, mint a fene, de 3 nap múlva semmi bajom nem volt. Egyszer meg éreztem, hogy ki fog jönni megint, akkor ugyanez, de ki sem sebesedett, 1 nap alatt rendezte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!