Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Körömgomba ellen milyen...

Körömgomba ellen milyen készítményt vegyek? Mire érdemes figyelni?

Figyelt kérdés
2010. máj. 30. 11:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Köszönöm! - így nyár előtt ez elég rossz lenne, majd télen kipróbéol, ha addig a többi tippel nem érek el eredményt.
2010. jún. 4. 20:30
 12/16 anonim válasza:
Nem kell semmilyen készítmény.... 2dl 20%-os ecet 8 liter vízbe, ezt 30 perces lábfürdőnek kell alkalmazni kb.2-3 hétig.
2010. jún. 5. 17:48
 13/16 anonim ***** válasza:
Igen, ezt próbáltam már ( bár az arány egyezésében nem vagyok biztos) , igaz nem minden nap - naponta kellene áztatni? Mert pici javulás volt, de mintha megáltt volna... úgy 2-3 napont 15-20 percet áztattam.
2010. jún. 5. 20:43
 14/16 anonim válasza:
Teafa olajjal töményen kell ecsetelni a gombás részt. AROMAX 5 ml-s üveget teljesen el kell használni. Nem mar,(nyílt sebre azért ne kerüljön!) nem baj, ha lefolyik a körömről. Általános, növényi fertőtlenítő. Gyors javulás áll be már az első hét után.
2010. jún. 5. 21:39
 15/16 anonim ***** válasza:
A körömgomba nagyon makacs fertőzés. Nem mond igazat, akinek ecet, meg petrezselyem napok alatt leviszi. Az ellenszere: Lokeryl tabletta, ha jól tudom, két adagban kell szedni, és az ára olyan 60000.- Ft ba kerül. A másik, amit a bórgyógyász felír a Lokeryl 5%-os oldata. Ez 3000.- / doboz. Ebben található minden, ami a kezeléshez kell. Heti egyszer kell lecsiszolni, és lakkozni a szerrel, a fertőzött körmöt. A szert felírhatja a háziorvos is, de elsőre tanácsos börgyógyásznak megmutatni. Árban nincs különbség. Még csak kisérletezni sem érdemes homeopátiás szerrel, amiket a gyógyszertárak a nyakadba akarnak sózni. A kezelési utasításban minden le van írva, érdemes betartani.
2010. jún. 5. 21:42
 16/16 anonim ***** válasza:
Csak megerősíteni tudom a Teafa olajos ecsetelést javaslót, nekem mindig és gyorsan segített a körömgomba eltávolításában. Ez teljesen természetes készítmény, nincs mellékhatása, és nem kell a szervezetbe juttatni, mint a gyógyszeres megoldásnál. Csak a tiszta, 100%-os szer hatásos! A gombás, elsárgult, körömágytól elvált, felpúposodott részt ollóval amennyire csak lehet le kell vágni, hogy a szer bejuttatását megkönnyítsük, illetve a fertőzött részt eltávolítsuk.
2010. jún. 5. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!