Megfáztam és szerintetek egy hét alatt, hogy gyógyulhatnék meg?
már prábáltam a sós vizzel gargarizálás,a párologtatást,bekötöttem a nyakamat,felöltöztem,pihenek,teát iszom folyamatosan,gyümölcsöt fogyasztok,szedek gyógyszert,sprézek az orromba,stb..
szerintetek mit kéne még kipróbáljak?
A megfázás egy hét alatt mindenképpen gyógyul, kezeléssel, vagy anélkül.
menj el futni minden reggel fél órát, után fürödj meg és be az ágyba! Ha nincs, vagy már nem lesz lázad, akkor a szauna is nagyon jó.
Egyél rengeteg fokhagymát, fokhagymalevest, hagymalevest!De marokszám, tényleg, vagyis két óránként legalább 2-3 gerezdet. Felkarikázod, lenyeled joghurttal, pirítósra, ebédhez, mindenhogy. Büdös, de hatásos.
A tea legyen savanyú, ez gátolja a vírusok szaporodását. Fehér cukrot mellőzd, a fehér kenyeret is. Mézet használhatsz, de ne a forróba tedd, várd meg, míg kicsit visszahűl!
Állott vizes borogatás, vagy gyakori zuhany, mert a bőrödön válnak ki a mérgek. A borogatás jobb, mert "kihúzza" a nyirokutakból a mérgeket.Az "állott" azt jelenti, hogy szobahőmérsékletű. Ha bodza teát iszol, az segít kiizzadni.
a pálinka tényleg jó lehet, vagy más alkohol, persze mértékkel és nem gyógyszerekkel együtt, hanem pl. a gyógyszer bevétele után pár órával:)
valamint C-vitaminos teák, gyümölcsök, vitaminok:)
jobbulást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!