Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Megfáztam és szerintetek egy...

Megfáztam és szerintetek egy hét alatt, hogy gyógyulhatnék meg?

Figyelt kérdés

már prábáltam a sós vizzel gargarizálás,a párologtatást,bekötöttem a nyakamat,felöltöztem,pihenek,teát iszom folyamatosan,gyümölcsöt fogyasztok,szedek gyógyszert,sprézek az orromba,stb..

szerintetek mit kéne még kipróbáljak?

2010. máj. 29. 09:04
 1/5 anonim ***** válasza:

A megfázás egy hét alatt mindenképpen gyógyul, kezeléssel, vagy anélkül.

menj el futni minden reggel fél órát, után fürödj meg és be az ágyba! Ha nincs, vagy már nem lesz lázad, akkor a szauna is nagyon jó.

Egyél rengeteg fokhagymát, fokhagymalevest, hagymalevest!De marokszám, tényleg, vagyis két óránként legalább 2-3 gerezdet. Felkarikázod, lenyeled joghurttal, pirítósra, ebédhez, mindenhogy. Büdös, de hatásos.

A tea legyen savanyú, ez gátolja a vírusok szaporodását. Fehér cukrot mellőzd, a fehér kenyeret is. Mézet használhatsz, de ne a forróba tedd, várd meg, míg kicsit visszahűl!

Állott vizes borogatás, vagy gyakori zuhany, mert a bőrödön válnak ki a mérgek. A borogatás jobb, mert "kihúzza" a nyirokutakból a mérgeket.Az "állott" azt jelenti, hogy szobahőmérsékletű. Ha bodza teát iszol, az segít kiizzadni.

2010. máj. 29. 09:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Ja, és még Béres csepp+Cvitamin
2010. máj. 29. 09:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha nem lesz szövődményed, akkor az előttem levő kommentelők nagyon jó tanácsokat adtak és egy hét alatt meggyógyulsz. Jó egészséget neked!
2010. máj. 29. 10:01
 4/5 anonim válasza:
Igyál sok pálinkát az segít:D
2010. máj. 29. 12:34
 5/5 anonim ***** válasza:

a pálinka tényleg jó lehet, vagy más alkohol, persze mértékkel és nem gyógyszerekkel együtt, hanem pl. a gyógyszer bevétele után pár órával:)

valamint C-vitaminos teák, gyümölcsök, vitaminok:)

jobbulást:)

2010. máj. 29. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!