Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Jart mar valaki ugy hogy...

Jart mar valaki ugy hogy piercinget szurtak es nagy valoszinuseggel elfertozodott?

Figyelt kérdés
Fel honapja szurtak az inyemet( nem szakkepzett ember) semmi baj nem volt aztan egyszer csak verezni kezdett , verrog lett rajta aztan elmult minden.. majd egyik nap ugy elkezdett omleni a ver hogy ramhivtak a mentoket, kiszedtek a pct viszont elkuldtek aids, hepatitis gyanujaval vervetelre.. borzaszto es csak egy het mulva derul ki mi az eredmeny. Volt valaki hasonlo helyzetben?
2017. szept. 16. 11:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem, mert én nem voltam ekkora barom, és szalonban szúrattam a piercingemet.
2017. szept. 16. 11:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Az igazi probléma az, hogyha két hete bármit elkaptál, azt most nem fogják tudni még kimutatni. Ha negatív minden, akkor is ismételtesd meg a vizsgálatokat kb. 3 hónap múlva. A vérzést nem az esetlegesen elkapott vírus okozhatta, hanem a szakképzetlen szúrás. Ebben az esetben viszont gyanús, hogy a tű sem volt steril, amivel szúrt. Remélem, semmi bajod nem lesz, és csak egy jó lecke volt neked ez a kaland.
2017. szept. 17. 15:13
 3/3 A kérdező kommentje:

Elso kommentelo: annyira birom hogy mindenki nevtelenul arcoskodik, de egyik sem gondol bele a masik helyzetebe.

Masodik: koszonom, van benne valami.. tenyleg megtanultam egy eletre

2017. szept. 17. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!