Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit mondjak a nodokinak?

Mit mondjak a nodokinak?

Figyelt kérdés

Valoszinunek erzem hogy fertozesem van oda lent.

Mit tegyek? Ertem menjek el orvoshoz. De ez hogyan zajlik (ugy ertem a vizsgalat meg hogy allitok oda)? Kinosnak erzem.

L/17

2017. szept. 11. 14:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Bemész, megkérdezi, miért jöttél, te pedig elmondod a panaszaidat. Ezután beküld a kis öltöző részbe, alulról le kell venned mindent, majd felpattansz a székre, lábak a kengyelbe és megnézi, mi a helyzet. Ha fertőzés miatt mész, valószínűleg kenetet is vesz. Semmi sem fog fájni, csak engedd el magad és ne arra gondolj közben, hogy ott matat, hanem, hogy orvos és segíteni fog.
2017. szept. 11. 15:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Akkor is kinosan erzem magam.
2017. szept. 12. 04:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez természetes, de egy jó orvos feloldja a gátat benned. Én is nagyon féltem, amikor először voltam, de ezt kiszúrta az orvosom is, és addig poénkodott, amíg el nem érte, hogy teljesen természetesnek érezzem a vizsgálatot. Illetve én pl szóltam, hogy először vagyok, ha lehet, mutogasson, mondjon mindent, akár nézzen hülyének is, de ne érjen semmi sem váratlanul. Megtette, és tényleg teljesen feloldotta a zavaromat.
2017. szept. 12. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!