Milyen krémet vegyek herpeszre?
Vagy próbáld ki ezek közzül vmelyiket, de én akkor is a zoviraxot ajánlom..nekem eddig bármikor előjött gyorsan meggyógyította! Nagyon régen kipróbáltam a telviran ajakherpesz krémet is, de nekem az nem igazán vált be...kipróbálhatod ha gondolod, lehet neked ez jobban hat mint a zovirax! Első voltam
A herpesz vírus okozta megbetegedés esetén ajánlott lizint szedni nem nagyon ismerik, és nem is reklámozzák,pedig a legjobb hatású amit kipróbáltam.
A lizin egy esszenciális aminosavak ami szükséges néhány létfontosságú fehérje szintézisében.
Elengedhetetlen a növekedéshez, a szövetek regenerálódásához, gyógyulásához, valamint ellenanyagok, hormonok és enzimek képződéséhez. A Lizin
Herpesz-stop hatása a betegséget abban az állapotban szünteti meg amikor elkezdik szedni, legtöbb esetben a hólyagok sem jelennek meg. Ajánlott napi adag, herpesz roham esetén, naponta háromszor 3-4 kapszula. Az
Az égő feszítő érzést már a bevétel után negyed órával megszünteti. Nemcsak ajakherpesznél,de genitális herpesznél, és övsömörnél is kiválóan alkalmazható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!