Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Milyen immunerősítőt vegyek?...

Milyen immunerősítőt vegyek? Bérescsepp vagy Centrum A-Z? Eléggé beteges vagyok mostanában.

Figyelt kérdés
2016. nov. 28. 07:45
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
51%
Méhpempő, kiváló immunerősítő.
2016. nov. 28. 07:50
 2/20 acelsziv ***** válasza:
73%

A centrum szeméttel kitörölheted. Semmi értékes nincs benne csak egy halom toxin a hordozóban.

Valódi vitaminkészítményt vegyél, aminek tartalma is van.

Dr Lenkei, vagy Vitaking

2016. nov. 28. 08:37
 3/20 anonim ***** válasza:
Centrumot szerintem se. Inkább a cseppet, bár én nem hiszek egyikben se. Csak természetesen!
2016. nov. 28. 09:14
 4/20 anonim ***** válasza:
72%
Agyömbér és Echinacea elég erős immunerősítő.Szerezz be teát.A diólevél fertőtlenítő hatású.De ihatsz még borsmentát is.
2016. nov. 28. 09:32
 5/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Gyömbért folyamatosan reszelem mézzel de sajnos így is mindent elkapok. Ezért gondoltam valami tabletta kúrára. Grapefruit mag cseppet szoktam még fogyasztani.A méhpempőre sajnos allergiás vagyok.A Lenkeit és a másikat áttanulmányozom. Ti szedtek valamit a téli időszakban?
2016. nov. 28. 09:45
 6/20 anonim ***** válasza:
34%
Menj el egy vérvételre, abból kiderül, hogy milyen vitaminra van szükséged, elég azt pótolni, amiből hiány van.
2016. nov. 28. 14:44
 7/20 anonim ***** válasza:
70%

Ha méhpempőt ajánlasz egy férfinek, akkor bye-bye-t mondhat a férfiasságának a sok benne levő ösztrogén miatt.

Ha egy olyan nőnek ajánlod, akinek pco-ja, túlzott vérzése, netalán mell, méh v.petefészek rákja van, akkor lehet, hogy megölöd!

Okosan a tanácsadással!!!

2016. dec. 1. 07:19
 8/20 anonim válasza:

Echinacea cseppel egészen jól átvészelheted a téli időszakot. Immunerősítő és gyulladáscsökkentő hatása is van.

Amennyiben vitaminokkal szeretnél kombinálni, akkor semmiképpen se "1 tablettás" multivitaminban gondolkozz,mert a benne lévő anyagok gátolják egymás felszívódását.( Ez igaz az összes ilyen termékre,gyártótól függetlenül)

Komplex immunerősítőnek használhatsz C-vitamint, Cinket, Béta-karotint, E-vitamin és Szelén kombinációt.

2016. dec. 1. 08:31
 9/20 anonim ***** válasza:
21C immunity -t szedjél-többek között béta glükánis található benne....olvass utána.
2016. dec. 1. 13:27
 10/20 anonim válasza:
Saját tapastalatomból javaslom, csinàlj egy Bérescsepp kúrát és utána figyeld meg, hogy jön-e elő nátha, influenza, torokfájás, stb., vagyis a gyakoribb nyavajgàs, deha jönne, az sem mindegy,hogy a szokásoshoz mérten mennyi ideig tart.
2016. dec. 2. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!