Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit csináljak a herpesszel,...

Mit csináljak a herpesszel, ami már az egész számon elterjedt, és az arcom több részén is?

Figyelt kérdés
Kezelem Zovyrax-al a kezdettől,mint mindig, de most nagyon csúnyán elterjedt. Sosem volt még ilyen ronda.:( Az arcomon és az államon is jönnek a kis hólyagok egyesével, (a számról nem is beszélve) de ott nem merem kenni. Nem fogok merni az utcára lépni sem így. Csütörtökig el kell múlasztanom, mert megyek az új párom családjához. Mit tegyek? Orvoshoz érdemes menni?
2008. okt. 19. 21:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
22%

A mai szerek semmit nem érnek, mert nem gyógyítják, csak visszaszorítják - és állandóan azonnal újra elő akar törni.

HERPESIL. Ebben 2 fajta (gél és ecsetelő) van, és NAGYON hatásos. Nem lehet már kapni, mert túl jó volt.

2008. okt. 19. 21:41
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi a hozzászólást, de ez sajna nem segít.
2008. okt. 19. 21:52
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
Vannak homeopátiás szerek, abból is van többféle (mármint erősség szempontjából). Konkrét névre nem emlékszem, de azt hiszem, hogy valami toxyconcoderm. De kérdezz azért utána. Nekem mikor az ujjamon alakult ki, kaptam valami tablettát is. Menj el bőrgyógyra, és ott az orvos hátha többet tud mondani.
2008. okt. 19. 22:56
 4/11 anonim ***** válasza:
85%
Ezüstkolloid CSEPP!!!!!!
2008. okt. 20. 00:53
 5/11 anonim ***** válasza:
89%
Van ra injekcio kura is amit szinten a dokitol lehet kerni. Utana 3 honapig nem lesz. Tudom kevesnek hangzik, de akinek gyakran van, annak az a 3 honap is megvaltas es megeri.
2008. okt. 20. 09:31
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha érzed hogy jön ki szoríts rá jégkockát,nekem akkor el szokott múlni ill. ki se jön.Menj el nyugodtan orvoshoz,ő lehet tud felírni valami hatásosabb krémet vényre.
2008. okt. 20. 09:59
 7/11 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy ezek már kijöttek. Hiába tettem rá a zoviraxot. Már a gyógyuló seb is újra gennyes lett. Az arcomon segített a fogkrém,amit éjjelre rátettem, de az állam brutális, és csütörtök reggelre el kell múlnia. Kész vagyok.:(
2008. okt. 20. 10:12
 8/11 anonim ***** válasza:
EZÜSTKOLLOID CSEPP !! KÜLSŐLEG-BELSŐLEG!!!
2008. okt. 20. 10:43
 9/11 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem nagyon gyorsan menj el a körzetedben lévő bőr és nemigondozóba! Debrecenben ez a Bajcsy-Zsilinszky utcában van. Ott kapsz majd nagyon erős gyógyszert rá, ami hatásos lesz! Én is kaptam egyszer ilyet, mert akkora volt a herpeszem, hogy még be is lázasodtam! Ja, és kivizsgálják majd, hogy mi okozta, lehet van valami gócpont a testedben! Amúgy én orvos nélkül nem kísérleteznék semmivel sem, ha ilyen komoly a helyzet!
2008. okt. 20. 11:04
 10/11 anonim ***** válasza:
85%

igen, és még az is lehet, hogy nem herpesz, hanem ótvar.

Ez sajnos ma elég gyakori gennyes bőrfertőzés, és könnyen elkapható, még a leghigiénikusabb életvitel mellett is.

2008. okt. 20. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!