Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » 1 hete nem WC-ztem, nem jön...

1 hete nem WC-ztem, nem jön ki akárhogyan erölködöm. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
1 hete nemvoltam wc-n... beszedtem 30 csepp gutalax-ot megittam 1L 100%-os narancslevet, utána egyböl rá kávét, semmi.... nagyon félek, nem tudok már mit csinálni, nem tudom kinyomni, csak fáj de nem jön...

2017. aug. 15. 09:05
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Egy nagyon kicsit sikerült WC-znem, a kúpot mindjárt kipróbálom, mindenféleképpen fogok írni egy kis helyzetjelentést hogy müködött e.
2017. aug. 15. 16:23
 12/15 anonim ***** válasza:

Van, hogy én sem tudok elmenni egy hétig.

Nekem 15 csepp guttalax 5-6 óra alatt hat, utána kétszer-háromszor is mennem kell, és segít, sokkal könnyebb. Ha neked 30 csepptől sem megy, akkor azzal már menj orvoshoz.

2017. aug. 15. 17:54
 13/15 anonim ***** válasza:
Igyál meg egy pohár jó meleg vizet,nekem beindul pár perccel utánna.
2017. aug. 15. 18:16
 14/15 A kérdező kommentje:
glicerin kúppal sikerült :) mindenkinek ajánlom, illetve köszönöm a hasznos válaszokat! nekem csak ez segített!
2017. aug. 15. 19:26
 15/15 anonim ***** válasza:
A sós beöntés: lehet csinálni keserűsóval(magnézium-szulfát, gyógyszertárból) 1 kiskanállal, vagy konyhasóval is 1 evőkanállal 1l vízhez.
2017. aug. 16. 00:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!