Miért van az, hogy azt szeretném, ha egyszer valaki más cselekedne helyettem akárhogyan párkapcsolatban (beszélne valakivel) és a végén jó lenne a helyzetem? Miért szeretném, ha egyszer lekerülne egy akármilyen felelősség a vállamról?
Figyelt kérdés
Köze van ahhoz, hogy ha egyszer motivált vagyok és megpróbálok elkezdeni valamit (pl.: párkapcsolat vagy továbbtanulás, esetleg sportolás), akkor utána reflexszerűen egyből arra gondolok, hogy úgysem fog sikerülni? Lehetséges, hogy ez a nevelésem miatt van? Vagy ez csak az önbizalom és a magabiztossága hiánya miatt van?2016. márc. 1. 15:09
1/4 anonim válasza:
Ahogy elnézem a kérdésed, még abban is bizonytalan vagy, hogy kérdezz e? Te mást akarnál megkérni hogy beszéljen a csajjal, de azért beléd szeressen...hát fura.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem, egyszerűen ez csak egy példa volt. Legalábbis annak akartam. De úgy érzem, túl sok mindenért vállalok úgy is felelősséget, hogy nem is tudom és nem is akarom, ezáltal pedig mondjuk egy haveri társaságban sem tudom magamat könnyen elengedni.
2016. márc. 1. 15:51
3/4 anonim válasza:
Írjál konkrét dolgot, amiről lehet véleményt mondani. A magabiztosságot is lehet gyakorolni.
4/4 A kérdező kommentje:
Például ha elmegyek a haverokkal kicsit lazítani, akkor az nálam egyenlő azzal, hogy még több figyelem, mert úgy érzem, felelős vagyok a többiekért és figyelnem kell rájuk, bármi történjék is.
2016. márc. 3. 09:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!