Rettegek a tudattól, hogy HIV fertőzött lettem. Hogyan tudom kideríteni mihamarabb az igazságot? Volt valakinek hozzám hasonló esete?
Védekezés nélküli alkalmi orális szexben volt részem 9 hete. Az elmúlt pár napban magas lázam (közel 40°C) volt. Teljesen le voltam gyengülve, alig ettem de a magas láz miatt rengetegett izzadtam. Ezek mellé extrém fájdalmas torokgyulladás párosult, a manduláim még most is tüszősek és nagyon megduzzadtak a nyaki nyirokcsomók is. Ezek a tünetek 3 napig voltak meg, azóta lefutóban vannak.
Nem pont erre a betegségre kerestem, de hidegzuhanyként ért a felismerés, hogy érintett lehetek a dologban. Két napja azóta produkálom az éjjeli izzadást is. Vagy placebo, vagy tényleg HIV. Már bejelentkeztem egy tesztre.
A korrekt válaszokat előre is köszönöm, trollok lehetőleg kíméljenek, így is elég nyomorultul érzem magam.
Na jó,ez már kamu! Ja,egy egész labor szabin van ugye? Ez viccnek is rossz!
Ezzel csak egy baj van,betegséget hazudni annyit tesz,hogy bevonzod az életedbe! Úgyhogy ezentúl csak óvatosan a szexel! :D
Örülök, hogy egészséges vagy! Remélem, majd én is negatív leletet kapok...
Az enyém anonim szűrés volt, ezért mindenképp vissza kell mennem személyesen az eredménytől függetlenül. De előtte telefonon kell érdeklődni a lelet elkészültét illetlen egy jeligét bemondva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!