Feljön a kaja? Lement a vércukrom? Vagy mi lehet?
Nem vagyok biztos benne, pontosan mit jelent, hogy tíz percig a torkodban volt. Velem előfordul, hogy ha nagyon megnyomom a hasam, valami "visszajön", de automatikusan "visszanyelem". Olyankor egy darabig érzem a savat a torkomban... Elég pocsék, de nem hányok tőle. Nem lehet, hogy te is összenyomtad a gyomrod, és ez az oka?
Beteg nem vagy, szerintem. Ha beteg lennél, valószínűleg hánytál volna (legalább is engem anyu mindig ezzel nyugtat...). Lett azóta valami? Az evés utáni fürdés néha nálam is kivált egy-két rossz dolgot.
Egyébként biztos, hogy olyan volt? Mint egy másik hányásfóbiás, tudom, hogy a legkisebb hányingert is túlreagálom, és valami hatalmas dolognak képzelem abban a pillanatban. Szerintem ez valamilyen szinten minden hányásfóbiásra jellemző.
Remélem minden oké veled (tudom, mennyire ijesztő tud lenni minden ilyen dolog).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!