Rossz szagom van, mitől van?
Figyelt kérdés
Pár éve tűnt fel, hogy aranyerem van, de nem nagyon törődtem vele, mert nem okozott különösebb problémákat. De aztán pár hónapja elkezdődött ez a dolog....felfigyeltem rá, hogy rossz szagom van. És valahonnan onnan jön. Egyre többször fordult elő, és láttam, hogy mások is érzik körülöttem. Persze buszon pl nem tudják, hogy ki az, de az iskolában szerintem már vannak akik sejtik. Gyanítottam, hogy összefügg a két dolog. Elkezdtem naponta többször fürdeni, de nem segített. Elmentem háziorvoshoz, elküldött sebészetre. Ott megnézték, elküldtek bőrre. Ott azt mondták, valamennyire tényleg összefügg a kettő, de ez valami fertőzés. Felírtak egy darab kék pirulát, meg valami krémet, amivel be kell kennem ott lent, aztán gézlapot tenni oda. És valamivel jobb lett a dolog, már nem volt mindig, de nem tűnt el teljesen. Pár hét múlva visszamentem kontrollra, azt mondták, sokkal szebb, de mondtam hogy nem múlt el teljesen a dolog, szóval felírtak még egy kék pirulát, még egy adag krémet. Ez kb egy hete volt, de még mindig nem múlt el teljesen, még mindig van, hogy ugyanolyan rossz szagom van, és mások is érzik. Segítsetek, mi lehet ez? És el fog múlni valaha?2010. máj. 20. 20:19
1/1 anonim válasza:
Ha elmúlik az aranyered, és a fertőzést is kikezelik már nem lesz rossz szagod. Nem lehet, hogy annyira hosszú ideje érzed már, és annyira kellemetlennek tartod, hogy mindig azt szimatolod magad körül, hogy érezni-e még? és lehet, hogy emiatt már csak hogy-is-mondjam "odaképzeled" azt a szagot. Nekem már volt ilyen, hogy annyira kerestem egy bizonyos illatot, hogy akkor is éreztem, amikor már rég nem volt érezhető. Azt akarom ebből kihozni, hogy lehet, hogy csak pszichésen "bemeséled" magadnak, hogy érezni, de valójában nem.
Szóval ne aggódj, ha még érezni is, amint kikezelnek, el fog múlni, csak próbálj meg nem gondolni rá.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!