Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Tudtok mondani nagyon jó...

Tudtok mondani nagyon jó immunrendszer erősítő vitaminokat?

Figyelt kérdés

Ha van tapasztalat, azt is írjátok meg. Vitaminokon kívül mikkel lehet még nagyon jól erősíteni az immunrendszerem? Zöldséget és gyümölcsöt rendszeresen fogyasztok, futni és bringázni szoktam, de úgy veszem észre, hogy ez nem elég. Mióta futok, azóta nehezebben betegszek meg, de ha megbetegszem, akkor nehezen tudok meggyógyulni.

A stressznek és az idegességnek is köszönhetem, hogy nehezebben gyógyulok meg?

Olyan munkám lesz, ahol nem lehetek beteg és ezt nagyon nézik, hogy mennyit betegeskedem.

A válaszokat előre is köszönöm! :)

21/f

2017. jún. 18. 23:25
1 2
 11/12 anonim válasza:

gyogyszerészként mondom

a vitaminok mint pl a D és a C vitamin sem rosz ahogy tobben is írták de a D vitamin fokent a bort és a csontokat erositti

a C vitaminnal pedig vigyázni kell napi bevitel 60mg ami kevésnek hangzik de ez a napi megengedett bevitel amit pl egy citromnak a kifacsarásaval leis tusz

feleslegesen nemkell szedni mert ha tobb kerul a szervezetbe a szervezet nemtudja hasznosítani és késsobiekben véres lesz a pisid és olyan érzést kellt majd mintha felfáztál volna

ajánlani tudom az ugynevezett Imunoglukánt amit nemtudom hogy magyarországon árulnak e, valamit Floraliv természetes élofloravédot vitaminokkal B komplexel van ellátva

2017. júl. 21. 20:19
 12/12 anonim ***** válasza:
Állítólag a Noni a legjobb.
2017. júl. 21. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!