Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Fertőzés? Most mit csináljak?

Fertőzés? Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

A történet ott kezdődött, hogy az utolsó menstruációm előtt jelentkezett egy olyan tünetem, hogy a folyásom bővebb lett és olyan víz(?) szerű. Illetve, wc-s után ahogy töröltem érzékenyebbek voltak az ajkaim (nem a hüvelybemenet körül). Gondoltam arra, hogy felfáztam, mert jelentősen többet jártam wc-re, elkönyveltem a folyásváltozást is annak.. biztos savasabb és az miatt érzem ezt. Megjött a menstruációm és el is múlt, vissza sem tért... de most igen! 3-5 nap kellene (Kb.) hogy megjöjjön, és megint kezdődik ez. Ma kértem időpontot nőgyógyászatra és kaptam JÚLIUS 20-ra!!!!!!! Mert tele vannak és ez a leghamarabbi időpont...

Most mit csináljak? Nincs 10 ezrem magán nőgyógyászra.

2017. jún. 15. 13:41
 1/3 A kérdező kommentje:

Esetleg valakinek volt már ilyen tapasztalata?

Van okom félni?

Mi lehet? Hüvelyfertőzés? Gombás fertőzés? Egyéb?

Több, mint 1 éve nem voltam férfival, tehát szexuális úton nem kaphattam el semmit.

Kenhetem esetleg valamivel, ami biztosan nem árt, ha esetleg nem is használ?

2017. jún. 15. 13:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Nincs lehetőség csak bemenni és kivárni egy 4 órás sort az SZTK-ban? Tudom milyen tökéletes az eü, itt nálunk pl időpontot sem adnak. Csak és kizárólag érkező betegeket fogadnak. Recepteseket sem veszik előre, ugyan úgy ki kell várni az előtte lévő 30 embert.
2017. jún. 15. 13:54
 3/3 A kérdező kommentje:

Itt meg az ellenkezője. Muszáj időpontot kérni, tőlük aztán fel is fordulhatsz, már elnézést.

Amikor legelőször voltam akkor nem tudtam, hogy kérni kell, beültem és vártam. Tudtam, hogy sokan lesznek, úgy is készültem, majd a végén szépen hazaküldtek, hogy ők ugyan nem fognak engem ellátni időpont nélkül, nem hobbiból vannak itt.

2017. jún. 15. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!