Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogy kell szedni a vermox...

Hogy kell szedni a vermox tablettát?

Figyelt kérdés
Vettem vermoxot mert bélféreg fertőzésem van de nem tudom milyen adagba kell szedni! Valaki írja meg legyen szives!
2010. máj. 18. 15:37
 1/3 anonim ***** válasza:

mivel ez vényre kapható gyógyszer, a dokinak kellett volna megmondani mennyit szedhetsz belöle

Hogyan kell alkalmazni a Vermox tablettát?

A Vermox tabletta adagolását és az adagolás időtartamát a bélféreg fajtájától függően az orvos állapítja meg.

Alkalmazásának időtartama és adagolása a bélféreg fajtájától függően eltérő, ezért az orvos utasításának pontos betartása rendkívül fontos!

A kezelés az orvos utasítására, amennyiben szükséges, 2-4 hét múlva megismételhető.

A tablettákat szétrágás nélkül, evés után, kevés vízzel célszerű bevenni.

Hashajtó adása, vagy speciális diéta alkalmazása nem szükséges.

Milyen tünetek jelentkeznek túladagoláskor?

Véletlenül előforduló túladagolás esetén alhasi görcsök, hányinger, hányás és hasmenés léphet fel.

Teendők a Vermox tabletta túladagolása esetén:

Specifikus ellenszere nincs. Túladagolás gyanúja esetén forduljon orvoshoz!

Bevétel után egy órán belül gyomormosás alkalmazható. Aktív szenet is lehet alkalmazni.

2010. máj. 18. 15:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Cérnagilisztám van max fél centis... 85 kg vagyok..
2010. máj. 18. 15:51
 3/3 anonim ***** válasza:
hivd fel aki felírta
2010. máj. 18. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!