Lehetek hiv fertőzött?
Figyelt kérdés
Kb másfél éve volt egy kalandom ( csak egy aktus volt,nem élvezett belém) illetve rá kb fél évre egy férfit orálisan kielégítettem (nem élvezett a számba).
Ez az utolsó edet után kb fél évre négy alkalommal voltam plazmát adni. Ha hiv fertőzött lennék,akkor ott kiderült volna,igaz? Tehát nem kell aggódnom ezen aktusok miatt.
2017. máj. 10. 08:27
1/2 anonim válasza:
Igen, szerintem jelezték volna.
Bár hallottam olyasmit is, hogy ez a betegség akár évekig lappanghat.
2/2 Rockbalu válasza:
Az kiderült volna ugyanis ha HIV fertőzött vagy az az aktus után kb 2-3 hónappal később biztosan kimutatható. Plazmaadás előtt kivizsgálják ezeket tehát ha nem jelezték akkor nem vagy az. Bónuszba a lappangási idő egész érdekes dolog a HIv vírusnál ugyanis az első kb két hónapba is kimutatható nagy általánosságban de nem tuti az eredmény ezért szokták mondani h inkább később vennék le azt a vért akkor tuti kiderül. Azonban a lappangási idő az azt jelenti h tünetmentes és bizony a hív több évig is az lehet. Miután jönnek a tünetek onnantól kezdve AIDS. Ezt csak érdekességnek írom le. Szóval nyugodj meg úgy néz ki nem vagy fertőzött de ha nem vagy biztos magadba az ANTSZ-nél is lehet anonym hív teszt vérvételt kérni díjmentesen. Óvszer használata ajánlott a szád pedig míg nem ismered az illetőt tartsd csukva! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!