Prostitól gumi nélkül franciát kérni mennyire veszélyes?
Figyelt kérdés
Így mennyire lehet komolyabb betegségeket összeszedni ?2017. máj. 8. 07:29
2/6 A kérdező kommentje:
Miért? konkrétan miket ?
2017. máj. 8. 08:12
3/6 anonim válasza:
AIDS-nek simán meg van az esélye, de a hepatitisznek is.
4/6 anonim válasza:
Tényleg ki akarsz ny*lni egy r**ancot?!?
Mert a franciázásban, vagyis a 69-ben az is benne van...
Akkor viszont meg is érdemled, amit elkapsz tőle... ;)
5/6 A kérdező kommentje:
csak szopás. Minek nyalnám ki ? azonkívül hogy játszod az okosat sok értelme nincs a kommentednek.
2017. máj. 8. 16:37
6/6 anonim válasza:
Eléggé. De függ az aktuális immunrendszeredtől is. Én évtizedeken keresztül jártam prostikhoz több száznál voltam. Franciát ahol lehetett gumi nélkül kértem, soha nem volt semmi bajom.
Majd egyszer csak tele lett HPV szemölccsel a farkam ez nem egy vidám dolog. A kezelése fájdalmas és sokáig tart. Szerintem akkor éppen volt valami immungyengeségem, amikor ezt összeszedtem. Szóval van rá esély, hogy összeszedsz valamit, a gumi mindenképpen egy fokkal biztonságosabb megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!