Gumi nélkül alkalmizni sosem volt jó ötlet, se Sheen bejelentése előtt, se utána nem lesz az.
Akinek hosszútávú kapcsolata van, az meg el tudja dönteni, hogy megbízik-e a másikban vagy nem.
2015. nov. 18. 11:23
3/8 A kérdező kommentje:
És józan életű ember nem lehet HIV fertőzött ugye?
2015. nov. 18. 11:24
4/8 anonim válasza:
Mindenki lehet HIV fertőzött, aki nemi életet él. Még mindig az van elterjedve a köztudatban, hogy ez egy "b*zibetegség" és én minek szűressek, ha nem vagyok "b*zi". Azért, mert nem a melegek betegsége, hanem az embereké és bármilyen szexuális aktus esetén terjedhet is.
2015. nov. 18. 11:29
5/8 anonim válasza:
'Mindenki lehet HIV fertőzött, aki nemi életet él. "
Mindenki lehet HIV fertőzött, akár él(t) nemi életet, akár nem.
2015. nov. 18. 11:33
6/8 anonim válasza:
Látom ötös meglátta a lényeget abban, amit mondtam....
Mivel a kérdező speciálisan szexuális utalásokat ír a kérdésében, nem tértem ki a drogfogyasztókra, vérátömlesztést kapottakra, vagy az eleve HIV-vel születettekre. Biztos nem írtam le ide se mindent, jöhet a gáncsoskodás.
2015. nov. 18. 11:36
7/8 anonim válasza:
Teljesen félrevezetően fogalmaztál. Sokkal elterjedtebb tévhit az, hogy ez egy szekszuális úton terjedő betegség (=ha nem szexelek nem is lehetek beteg), mint az, hogy csak a melegek kaphatják el. Az utóbbival még nem is találkoztam, az előbbit viszont sokaktól hallottam már.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!